csababarca írta: ↑2023.03.22. 19:30:42
bence0330 írta: ↑2023.03.22. 15:32:19
A Madrid nem véletlenül tartózkodott sokáig az üggyel kapcsolatban, nem akartak a céltáblánk lenni, de szerintem most ha kisebbek is, de mégiscsak azok lesznek, kezdődnek ott is befolyásolási ügyek pl. a Iturrald Gonzalez esete. Akár ürügyekkel, akár igaziakkal,, de a nevük szerintem nekik is be lesz mocskolva a következő hónapokban.
Sokáig? Azért nem olyan sokáig tartózkodtak, jött a hivatalos közlemény.
Ettől nekünk nem lesz jobb, ha náluk is kiderül valami (amit kétlek, hogy kiderülne), vagy bárkinél.
Engem elszomorít ez az egész, és már az szégyen, hogy vádemelés történt, szerintem már ez problémás és gáz.
Lehet konteokat gyártani, hogy miért minket hurcolnak meg, de hogy van valami ebben az ügyben, az 100%. Vádemelés se történik bemondásra, se csak meghurcolás céljából.
Nem a rákosi-korszakban vagyunk.
Rosszul rémlik, hogy ők csak pár napja csatlakoztak? Abban biztos vagyok, hogy messze megelőzte őket minden csapat a LL-ban.
Persze, hogy szégyen, de lehet, hogy annyira rosszul nem jövünk ki belőle, mint ahogy az eddig tűnt. Ha semmilyen vád nem fog megállni, és tényleg kiderül, hogy pl. ezek az "ajándékok" csak annyit jelentettek, hogy vacsoráztak egyet - márpedig jelenleg úgy tűnik - akkor azért valamelyest tisztázódik a nevünk, és még ha volt is valami benne, inkább fog kívülről lejárató kampánynak tűnni, és ha a törvény szemében ártatlanok vagyunk, az sokat nyom a latban. Vádemelés meg gyanú alapján megy, az önmagában semmit nem jelent, csak amennyire felkapja a média, és lehet fröcsögni egy ideig.
Ha lesz a Madrid ellen is valami, akkor szerintem annyiban jobban járunk, hogy egy adok-kapokot talán máshogy ítéli meg a közvélemény. Ha tényleg volt bírói befolyásolás, akkor vélhetően volt mindkét oldalról is, ez logikus amúgy.
Kb olyan ez, mint ha két miniszterelnök-jelöltről is kiderülnek kisebb stiklik. Amíg csak az egyikről van, addig nagy a figyelem, megbotránkozás, ha mindkettő részétől, akkor az... jobb híján azt mondom rá, hogy megbocsáthatóbbnak tartják az oda-vissza adok kapok téma miatt, mert nem tudják eldönteni, ki kezdte, miért kezdte, valaki csak válaszcsapást mért-e a másikra, ráadásul mindketten előnyt akartak szerezni, ésatöbbi. Nem tudom, érthetően írtam-e meg, amire gondolok.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy