Meggondoltam magam. Ha ugyse tudunk igazolni, maradhat Kessie is cserenek.

Szerintem ma is egeszen rosszulszallt be, de a vegen megint megjott az eredmeny, ezzel csak ideig oraig lehet vitatkozni, ha rendszeresen elofordul, akkor egyszeruen nem.
Szerintem amugy nem ez volt iden a legjobb meccsunk, de a 95bol 70-75ben siman ledominaltuk oket, boven tobb golt is rughattunk volna, es azert ne felejtsuk h egy egy iszonyat makos ongollal es elmaradt pirossal voltak egyaltalan csak eletben.
A vegen volt egy periodus ahol barhogy alakulhatott volna, szerintem elfaradtunk abban, hogy nagyon magasan letamadunk tobb emberrel. Nagyon hatekony volt, de ez iszonyu energiakat emeszthet fel.
Robi teljes joggal MOM, ugymond mezonyben voltak jobbak nala tobben is, de amit a tamadoharmadban csinalt vegig (loves, erkezes, gol, beindulasok, tupontos kiugratas is volt…), az egeszen parades, legjobb tamadonk volt.
Orulok nagyon neki, Kessienek is, Lewa is csak lott par jot, es ez a sarkazos kulcspassz meg igazi klasszis megmozdulas, annyira ritmusban volt, es ellenkezo iranyu lenduletbol..
Baldet meg megemlitenem, annyira stabil es ugyes, sose gondoltam volna. A golpassza pedig csodas, nagyon megneztel, es tokeletesen kivitelezte a relative nehez passzt/beadast.
Le a kalappal mindenki elott, pontozassal egyertelmu meccsgyoztesek lettunk volna, ugyhogy megerdemeltnek gondolom a gyozelmet. Akkor is, ha forditva is osszejohetett vna a vegen a 2-1.
Fel kezunk mar a bajnoki trofean, es ezt bizony foleg egy nagyon fiatal jatekosmagnak, es szerintem Xavinak koszonhetjuk.
Szerk: latom h Robitol tobben nincsnek elajulva, de nagyon ajanlom nekik h nezek ujra a meccset, figyeljek ot kulon. Figyeljek ot labdaval, labda nelkul is, tekintsenek ugy ra mint egy tamadora. Szerintem ma ezt a feladatot kapta, es egeszen paradesan csinalta. Mezonyben tenyleg messze volt a legjobbaktol, de egyaltalan nem a megszokott feladatkorei valamelyikeben mozgott ma, es mintha ezt tobben nem vettek volna eszre.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila