Így is lehet!
Remélem innen nem bukjuk el.
Hú, de egyet tudok érteni ezzel a hozzászólással.Alcantara írta: ↑2023.03.20. 07:44:22A siker egyik titka a csapatszintű védekezés. 26 meccs, 9 gól. A top 4 bajnokságban a legkevesebb gólt rajtunk kívül a Napoli kapta, 16-ot! Utána 1-1 csapat 19-et, többi 20 felett.
Elképesztően jól össze van rakva a védekezés. A védelem fenomenális, De Jong óriási munkát rak le hetek óta, de a többiek is mind sok melót tesznek ebbe. A szívem csücske viszont Kessié, ( akit méltatlanul alul értékelnek a fórumon) valamint Raphinha. Én nagyon szeretem az ilyen típusú játékosokat. Semmi sztárallűr, tűrik a padozást, ha odakerülnek a szívüket kiteszik a pályán.
Régóta ezt szerettem volna látni a csapattól.
Teljesen így van, de azért a 9 gól valami eszement szintű felülteljesítés Stégától... Ha a miénk is 16 lenne akkor is még a várható alatt lenne a kapott gólszám, és nem is lenne most 12 pont előny, az fix talán 1 v 2 sem... Ha innét behúzzuk a bajnokságot, akkor az döntő mértékben Ter Stegen érdeme lesz...Alcantara írta: ↑2023.03.20. 07:44:22A siker egyik titka a csapatszintű védekezés. 26 meccs, 9 gól. A top 4 bajnokságban a legkevesebb gólt rajtunk kívül a Napoli kapta, 16-ot! Utána 1-1 csapat 19-et, többi 20 felett.
Elképesztően jól össze van rakva a védekezés. A védelem fenomenális, De Jong óriási munkát rak le hetek óta, de a többiek is mind sok melót tesznek ebbe. A szívem csücske viszont Kessié, ( akit méltatlanul alul értékelnek a fórumon) valamint Raphinha. Én nagyon szeretem az ilyen típusú játékosokat. Semmi sztárallűr, tűrik a padozást, ha odakerülnek a szívüket kiteszik a pályán.
Régóta ezt szerettem volna látni a csapattól.
Pedri hiánya megint meglátszott, ahogy Dembélé is nagyon kellett volna. Ha a 60. perc körül be tud jönni egy friss Raphi/Dembélé kicsit más lett volna a leányzó fekvése vagy egy Gavi-Raphinha csere.barlacy írta: ↑2023.03.20. 00:21:16Gratulálok a CSAPATNAK !! Nem gratulálhatok (bár imádom ) Xavinak. Nem lehet,hogy nem látja, hogy Gavi már a fülén veszi a levegőt Nem veszi le inkább a jól védekező és támadó legjobbunkat Raphinját kapja le !! A bal oldalunkon iszonyú teher hárult Gavi csak elesett és pihegett,nem futballozott, szegény Balde és Christensen meg F.D.J-áldozatvállalásán és néha a szerencsén is múlt,hogy a végén örülhettünk ! Nem vagyok képzett, csak laikus. És szurkoló.Ám ez annyira nyilvánvaló látható volt, hogy nem értem : 1.Miért játszatta a kimerült Gavit ?
2.Torrest miért nem hozta be helyette ?
Korábban !!
most szivembol szoltalgy írta: ↑2023.03.19. 23:12:29Ezért kéne itt az embereknek fotelmenedzser meg fikahuszár helyett egyszerűen csak szurkolónak lenni. Ez a csapat akar, küzd, és egyelőre eredményeket is hoz. Minden egyes kerettag megérdemelné így a minimális tiszteletet. Meg Xavi is.
Mert ez a csapat szerethető, akkor is ha nem jutott tovább a BLben. Roberto meg Kessie meg mindenki is. Raphit hagyjuk is amit ő hoz és kap itt cserébe az legnagyobb vicc