Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy pillanatig nem vitatja senki, hogy egészségesen az egyik legjobb, csak nem egészséges. Mint egy sportautó, amit minden évben hónapokig szervizelnek.
Nem akarok ellentmondani neked, de hogy a Rennes-ben meg a Dortmundban mit csinált az jelenleg teljesen irreleváns. Ha csak a nagyobb igazolásokat nézem, akik az előző csapatukban milyen számokat, teljesítményeket, posztokat hoztak és itt mit, láthatjuk milyen fals a kép. Coutinho, Griezmann, Pjanic, Dest, Trincao, Torres stb. Vagy Lewy hatékonysága itt vagy a Bayernben, 3 támadós vagy 2 védős rendszerben, megint más a kép.bence0330 írta: ↑2023.03.20. 22:49:26
Mindenhol, és egész karrierjét tekintve jobb statokat hoz a balszélen, és azért ez elég nagy minta. Gólerősségben elég nagy a különbség, gólpasszban kicsi. Az idei egyetlen gólját, amit jobboson jegyezve, de amúgy átállva baloson lőtt, áttettem a önkényesen én is a balosra. De ha ezt visszaveszi valaki, akkor is nyilván marad az, hogy góllövésben nagyságrendekkel erősebb, gólpasszban meg valamennyivel.
Nálunk gólpasszban kicsit erősebb jobbról, gondolom ebben nagy szerepe van Aubának és Lewynek az elmúlt 1 évből, jobb befejezők, mint a korábbi klubjainál, bár ezen időszakban szinte csak jobboson játszott, főleg Aubánál, szóval ez is kicsi torzít szerintem.
Őt nem jósolták vasárnapra, kb. még 1-2 hét lett előzetesen bejelentve, szóval ez a verzió nála nem játszik, simán lehet, hogy benne van okként a válogatott szünet.kmb írta: ↑2023.03.17. 20:08:54Ez egy nagy hülyeség mert akkor a clasico után is mondhatnák hogy valamit éreznek és nem kell menni a válogatottba.3 hétből lesz 3 hónap.Pedrit meg nem ártana néha lecserélnie Xavinak,mert ez lesz a vége.Már a második eset hogy túl van hajszolva,és nem és nem tanulunk belőle.
Ez egy nagy hülyeség mert akkor a clasico után is mondhatnák hogy valamit éreznek és nem kell menni a válogatottba.3 hétből lesz 3 hónap.Pedrit meg nem ártana néha lecserélnie Xavinak,mert ez lesz a vége.Már a második eset hogy túl van hajszolva,és nem és nem tanulunk belőle.
Ráadásul az történt, hogy lejátszott 1 meccs + pár percet kb először a szezonban, ahol nagy iramban is játszott, ment, támadott, védekezett, ütközött. És bele is sérült rögtön. Lehet, hogy szándékosan nem játszhat ő semmit hátrafelé, egyszerűen nem bírja a teste a komoly terhelést.gránit írta: ↑2023.03.17. 19:11:58Nem hosszabbítottam volna vele. Nyáron jó lenne rásózni valakire, amíg lehet. Jönne be pénz, és a fizetésével is több mint 10 millió euró felszabadulna új igazolásra. Ebben a szezonban nem volt olyan rossz. De így nincs sok értelme. Játszik néhány jó meccset, aztán fél évig nincs sehol.
Gondolom 95-100% állapotban nem akarták "játékra alkalmas"-nak jelenteni, nehogy elvigyék válogatott meccsekre... Inkább maradjon ki a Classico és legyen még nyugis pár hete...
Azt hogy benne lenne a legtöbb veszély távolról sem mondanám. Volt olyan meccse, amikor tényleg megette az ellenfelet, de sokszor, sőt többnyire még ezeken a meccseken sem volt olyan veszélyes a kapura. Vissza lehet olvasni, hogy a meccsei után milyen vélemények voltak róla.Fernando írta: ↑2023.01.29. 23:23:47En nem abban mérem hogy ki az idény legjobbja, hogy ki hány gólt lőtt vagy kinek 95% a passzpontossága, de amit Ter Stegen és Christensen hátul azt Dembele elől hozta le szintben. Idén benne van a legtöbb veszély. Ha ő nincs szerintem legalább 10-15 ponttal kevesebbünk lenne, és amikor nagycsapattal játszottunk ő élt a leginkább. Atletico, Real, Sociedad de ideveheto a Bayern is hiába lett csúnya a vége. Ne legyen igazam de szerintem már a Betis ellen érezni fogjuk a hiányát.
Ha visszanézitek, azért sok olyan meccse volt Dembouz-nak, amikor veszítette el sorra a labdákat...Fernando írta: ↑2023.01.29. 23:23:47En nem abban mérem hogy ki az idény legjobbja, hogy ki hány gólt lőtt vagy kinek 95% a passzpontossága, de amit Ter Stegen és Christensen hátul azt Dembele elől hozta le szintben. Idén benne van a legtöbb veszély. Ha ő nincs szerintem legalább 10-15 ponttal kevesebbünk lenne, és amikor nagycsapattal játszottunk ő élt a leginkább. Atletico, Real, Sociedad de ideveheto a Bayern is hiába lett csúnya a vége. Ne legyen igazam de szerintem már a Betis ellen érezni fogjuk a hiányát.