bence0330 írta: ↑2023.01.23. 16:26:07
Gondolom a legjobb kapus díj év végén a BL vagy VB győzteshez megy, de hacsak valami nem történik, nem tudom elképzelni, hogy ne ő legyen a szezon legjobb kapusa. TC most is szépen menti a Reál sejhaját meccsről meccsre, de TS szerintem legalább ekkorát megy, plusz a lába, amivel ehhez még hozzátesz. Maignan meg végig sérült, úgyhogy szerintem ők ketten most bőven Európa tetején csücsülnek, de a mi németünk magasabban.
Le a kalappal előtte, akár teljesen felépült nyáron, akár valaki foglalkozott vele mentálisan, akár csak a haja miatt lett önbizalma, ő volt a legjobb nyári igazolásunk.

Gondoltam egy hsz-t megér, nagyon üres a topikja, pedig csak akkor nem ő a MOM, ha túl sima volt a meccs, vagy túl jó volt elöl valaki...
A srác nagyobb Remontadát nyomott mint mi a PSG ellen
Nagyon kemény honnan jött vissza, én nyáron simán beáldoztam volna, a statisztikák szerint is rekord pocsék volt még a védelem ellenére is.
Féltem hogy totálisan leamortizáltuk az elmúlt sokéves bénasággal mert kapusként mégrosszabbul érint a bekapott gól, nem tudom mi történt nála fejben vagy fizikálisan a nyáron(a hajbeültetés mellett, kb 10 évet fiatalodott

) de ég és föld a különbség.
A védelmünk is nagyon jó lett, de ahhoz a 6 bekapott gólhoz nagyon kellett ő, ráadásul a kijövetelekben is magabiztos, tegnap például ha nem ront rá rögtön a Getafés felé a labdáért akkor abból meleg lehetett volna a helyzet.
Szerintem az év kapusa díjat Dibu fogja kapni, nemcsak az utolsó pillanatos hihetetlen mentése miatt és a hárított tizik miatt, hanem az egész csapatra gyakorolt hatása miatt is, az a srác odaállt egy VB döntő tizipárbajánál és először éreztem hogy ez inkább 70-30% mint 50-50%.
Ettől függetlenül aligha fog Stegen szomorkodni egy Zamora-díjjal a kezében

Jövőre meg ha így folytatja bőven ott lehet, főleg ha a BL-ben is odatesszük magunkat és nem az lesz a fejekben hogy szegény Stegen a 4-edik labdát halássza ki a hálónkból.