Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd legközelebb, ha nálunk fújnak egy ilyent, akkor remélem, hogy senki nem lesz, aki a jogosságát az ítéletnek vitatni fogja, csakúgy, mint az elmaradt előző meccsen való full 11-est.vinszentvega írta: ↑2023.03.13. 08:39:05Magyarázd már el kérlek, hogy miért nem volt kéz? Nézd vissza a lassítást és nézd meg a mozdulatsorát. Munainnak egy terve volt, hogy megakadályozza Frenkie-t a labda átvételében. Ha nem úgy ugrott volna háttal be mint egy vadászgép, akkor nem kellett volna hisztiznie annyit. Kéz volt és készdrobika írta: ↑2023.03.13. 08:29:55Jézus nem velünk volt,, hanem Gil Manzano, és az előző meccsen a másik bíró, akinek a neve nem jut eszembe.
Az utolsó két meccs 6 megszerzett pontjából 4-et a bírok hoztak össze nekünk. Az égvilágon semmi köze nem volt a kezezéshez Munainnak. Felugrottak egy magasra pattanó labdáért, nem kereste a kapcsolatot a labdával, hogy kézzel elüsse, befolyásolja a labda irányát. Utána viszont rúgtak egy nagyszerű gólt, amit lenulláztak egy ilyen helyzet miatt.
Abszolút fociellenes döntés volt, még ha meg is lehet magyarázni ilyen olyan ,, jogos,, szabállyal.
Amit pedig Xavi Kessie, Fati cserével, a végén meg Alarcon cseréjével csinált... Nem is értem. Fati mostanában olyan, mintha önként vállalnánk egy kiállítást, mínusz egy ember.
Én értem, hogy erősíteni kell benne az önbizalmat, evidens, de ez nem mehet a végtelenségig
Sajnos Pedri és Dembele hiányát nem tudjuk pótolni. Nélkülük Lewy is csak szenved a pályán. Sajnos középpályás előre játékban
Nagyon fontos három pont, amit nem érdemeltünk meg. Sajnos nem játszunk jól. De hát ez van.drobika írta: ↑2023.03.13. 08:29:55Jézus nem velünk volt,, hanem Gil Manzano, és az előző meccsen a másik bíró, akinek a neve nem jut eszembe.
Az utolsó két meccs 6 megszerzett pontjából 4-et a bírok hoztak össze nekünk. Az égvilágon semmi köze nem volt a kezezéshez Munainnak. Felugrottak egy magasra pattanó labdáért, nem kereste a kapcsolatot a labdával, hogy kézzel elüsse, befolyásolja a labda irányát. Utána viszont rúgtak egy nagyszerű gólt, amit lenulláztak egy ilyen helyzet miatt.
Abszolút fociellenes döntés volt, még ha meg is lehet magyarázni ilyen olyan ,, jogos,, szabállyal.
Amit pedig Xavi Kessie, Fati cserével, a végén meg Alarcon cseréjével csinált... Nem is értem. Fati mostanában olyan, mintha önként vállalnánk egy kiállítást, mínusz egy ember.
Én értem, hogy erősíteni kell benne az önbizalmat, evidens, de ez nem mehet a végtelenségig
Sajnos Pedri és Dembele hiányát nem tudjuk pótolni. Nélkülük Lewy is csak szenved a pályán. Sajnos középpályás előre játékban
sajnos, ez ilyendrobika írta: ↑2023.03.13. 08:29:55Az égvilágon semmi köze nem volt a kezezéshez Munainnak. Felugrottak egy magasra pattanó labdáért, nem kereste a kapcsolatot a labdával, hogy kézzel elüsse, befolyásolja a labda irányát. Utána viszont rúgtak egy nagyszerű gólt, amit lenulláztak egy ilyen helyzet miatt.
Magyarázd már el kérlek, hogy miért nem volt kéz? Nézd vissza a lassítást és nézd meg a mozdulatsorát. Munainnak egy terve volt, hogy megakadályozza Frenkie-t a labda átvételében. Ha nem úgy ugrott volna háttal be mint egy vadászgép, akkor nem kellett volna hisztiznie annyit. Kéz volt és készdrobika írta: ↑2023.03.13. 08:29:55Jézus nem velünk volt,, hanem Gil Manzano, és az előző meccsen a másik bíró, akinek a neve nem jut eszembe.
Tökre tudat alatti volt a másik értelem!És tényleg, mindkét értelemben.
És tényleg, mindkét értelemben.
Hááát, Kessie gyakorlatilag az első labdaérintéséből helyzetbe hozta az ellenfelet... És utána se sokat javult...bence0330 írta: ↑2023.03.12. 20:40:02Kb pont ezt szerettem volna látni, de én SR helyett Kessiével, Torresnek most adnám a lehetőséget én is, mert oké, hogy a jobboson jó, de ott gy sem fog játszani. Ha a baloson menne neki annyira, mint tavaly, nem lenne lyukas annyira a poszt végre.PorSiempre írta: ↑2023.03.12. 19:51:05
Pont írni akartam, hogy jobb lenne, ha Robi lenne a szélső és Kounde menne be középre.
A lehető legjobb kezdő, bár Torres helyett lehet Kessie kellett volna oda középre.
De tetszik, hogy támadni akarunk és nem x-re menni.
Kessié majd úgyis jön a klaszikón, gondolom, mostanában a majdnem tizijén kívül hasznos, fontos tagja a csapatnak, a nagyobb meccseken főleg.
Kb pont ezt szerettem volna látni, de én SR helyett Kessiével, Torresnek most adnám a lehetőséget én is, mert oké, hogy a jobboson jó, de ott gy sem fog játszani. Ha a baloson menne neki annyira, mint tavaly, nem lenne lyukas annyira a poszt végre.PorSiempre írta: ↑2023.03.12. 19:51:05Pont írni akartam, hogy jobb lenne, ha Robi lenne a szélső és Kounde menne be középre.visca el barca írta: ↑2023.03.12. 19:44:15ts balde chris kounde roberto gavi busi de jong ferran lewy raphi
A lehető legjobb kezdő, bár Torres helyett lehet Kessie kellett volna oda középre.
De tetszik, hogy támadni akarunk és nem x-re menni.