Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kivéve amelyikből gól lesz, mert elég sok ilyen van. Ő ahogy mondod, nagyon erősen lövi be a labdákat, ez azt eredményezi, hogy ha nem pontos, akkor nagyon rosszul néz ki, mert a sebesség miatt megnő látványra a hiba, cserében viszont ha pontos, akkor nagyon nehezen levédekezhető. Elég speckó stílus, teljesen más, mint a legtöbb játékosé. Az ellen védelme eléggé nem is tudja sokszor, mit csináljon. Ezekből hosszúkból már sok gól lett, de most senki nem jött ott, felesleges volt odarakni, tény.
Hát ezt mondjuk ziccernek én nem nevezném, felment 3 méterre fejelni 3 védő gyűrűjében kiszorítva, ezt talán egy fénykorában lévő Cé fejeli be, más nem igen
Szerintem meg neked megy le a roló, amint meglátod, hogy valaki (főleg én) bírálni merjük Busquetset.Andris írta: ↑2023.03.12. 21:57:37
A nagy iramban valoban volt 1-2 Busi hiba, de nem tobb mint barki masnak a palyan. Az a baj, hogy ha fel lehet jegyezni hibat, akkor nalad lemegy az utaljuk a szent tehenet rolo, es ugy tunik eszre se veszed, hogy amugy mas is belehibazik ugyanugy az iramba, es foleg hogy kb mind a 21 palyan levo emberhez kepest jobb labdakat osztogat egesz meccsen, nem csak a golpasszra gondolva.
Egyreszt: nem nulla, hanem egy iszonyu porgos, agressziv rangado. A jatek sok hibaval megy mindket reszrol, ez teny, de ezt hatalmas ferdites annyival elintezni, hogy mindket csapat “nulla.”csababarca írta: ↑2023.03.12. 21:50:39Szép gól volt, kellett is mert nulla volt eddig ami ment a pályán mindkét csapattól
Busi is ezzel a határ nulla teljesítményét nullázta, kaphatja is a 8-as osztályzatot majd holnap.