Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis technikai segítséget azoktól, akik már voltak kint a Camp Nouban korábban. Az Almeria elleni meccsre lenne lehetőségem( és időm) kiutazni, amitnek még nincs fix dátuma (November 5 vagy 6 lesz).
Repülőt úgy néztem, hogy péntek délután indulnánk, és hétfőn délelőtt jönnénk vissza, így biztosan lefedve a meccsnapot. Ez lenne az első alkalom, hogy a városba és a stadionba utazom. Mindenképpen középen szeretném nézni a meccset, a kérdésem az lenne, hogy van e valami egetrengető különbség a két szembeoldal között? A weboldalon drágább az a jegy, ahol az FC BARCELONA felirat van, mint a túl oldali Més que un club rész. A 2nd Lateral lower az a szektor, ami nekem ár/érték arányában megérné a dolgot, de ha tudtok nekem ajánlani olyan részt, ami hasonló áron van, és élvezhetőbb a meccs, kérlek jelezzétek, minden tanácsot elfogadok

.
Illetve, perpill erre a meccsre van lehetőség már most jegyet venni, és a Januári Getafe ellenire, ennek mi az oka, hogy több meccsre még csak ígényelni lehet a jegyet? Ahol már elérhetőek a jegyek, ott nincs semmi akadálya, hogy már most biztosan megvehessem a 2 jegyet? Nem kell valami szurkolói kártya, vagy tagsági , mint a magyar csapatok egyes meccsein?
Bocsánat előre is a sok kérdésért, csak amennyiben tudtok nekem segíteni, úgy már intézném is a meccs és a repülő jegyeket egyből
Köszönöm előre is!