Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen. És?visca el barca írta: ↑2023.03.03. 15:37:03Azt ugye tudod, hogy kb. a vilag összes klubja nyakig van adóssággal? Még az arab klubok, meg a mindenki által gazdasagi példaként felhozott bayern is.
Szerintem itt ez vegyes, de elsősorban az okozza a gondot, hogy az éves aktuális, lejárt hiteleinket nem tudjuk fizetni.
Azt ugye tudod, hogy kb. a vilag összes klubja nyakig van adóssággal? Még az arab klubok, meg a mindenki által gazdasagi példaként felhozott bayern is.
Viszont csökkentettük az adósságot, tehát nem az van, hogy még több adósságot halmoztunk fel, így azért már lehetne egy kis méltányosság. Valami olyasmi, hogy ha igazolások mellett tudod csökkenteni a hitelt akkor ne legyen ilyen komoly megszorítás. Arról nem is beszélve, hogy a jelenlegi keret fizetése milyen arányban van a két évvel ezelőttivel. A Sporton volt egy cikk, hogy Laportáék azért lobbiztak, hogy a lejáró szerződésű (2024) játékosok hosszabbítását engedélyezzék, de Tebas ezt is megfúrta.Andris írta: ↑2023.03.03. 13:33:31Az ingyen igazoltnak is fizetést kell adni, és már így is túl soka fizetésünk. Szóval szerintem nem nagyon. És mégegyszer: szerintem ez így igazságos. Persze igazságtalan a szurkolókkal szemben, de a klubot illetően ez a korrekt. Amíg adósságod van, nem költhetsz, akkor se ha van bevételed. Ha van, költsd adósságrendezésre.
Az ingyen igazoltnak is fizetést kell adni, és már így is túl soka fizetésünk. Szóval szerintem nem nagyon. És mégegyszer: szerintem ez így igazságos. Persze igazságtalan a szurkolókkal szemben, de a klubot illetően ez a korrekt. Amíg adósságod van, nem költhetsz, akkor se ha van bevételed. Ha van, költsd adósságrendezésre.
Azért adócsalást konkrétan nem a 8 általánost végzett focisták, hanem a környezetük követi el. Ők azért nem annyira éles kések a fiókban többnyire, hogy ezt minimális szinten is értsék.rwin írta: ↑2023.02.21. 00:06:58A zsarolási ügyben egy kretén volt, kapott érte egy év felfüggesztettet, a válogatottból évekre kitették. Persze lehet rá mondani, hogy kevés a büntetés vagy pont elég. Nyilván ezen a fórumon előbbiből lenne több szavazat, nálunk utóbbiból.
Ha 4 vagy 5 nőt erőszakolt volna meg, mint a City-s Mendy, vagy olyan felvétel jött volna ki róla, mint Greenwoodról, azt mondanám húzzon innen a francba. Az ő ügyei viszont az én szememben nincsenek akkora súlyúak, hogy bármiben is változzon a megítélésem, ha a pályán látom. De ugyanezt gondoltam akkor is, mikor a fél spanyol ligáról kiderült, hogy adót csaltak.
A zsarolási ügyben egy kretén volt, kapott érte egy év felfüggesztettet, a válogatottból évekre kitették. Persze lehet rá mondani, hogy kevés a büntetés vagy pont elég. Nyilván ezen a fórumon előbbiből lenne több szavazat, nálunk utóbbiból.
És a zsarolási ügy? Gondolom az se gond, ha lő szezononként 20+ gólt?rwin írta: ↑2023.02.20. 23:05:35Ezt honnan veszed, hogy pedofílíáért elítélték? 2014-ben Benzemát és Riberyt is felmentette a bíróság.
2008 majusában történt az eset, akkor a lány 16 éves volt, Benzema 20.
Franciaországban a beleegyezési korhatár 15 év (egyébként nálunk 14), szóval sehogy nem lehetett szó pedofíliáról. A bírósági ügy azért volt, mert 18 év alatt illegális a prostitúció.
https://www.lemonde.fr/societe/article/ ... _3224.html
Ezt honnan veszed, hogy pedofílíáért elítélték? 2014-ben Benzemát és Riberyt is felmentette a bíróság.