A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026

Asszem pár hete írtam, de ebben homlokegyenest az ellenkezőjét látom. Ma is 2-3 akkorát mentett utolsó emberként, hogy élmény volt nézni (a 90. perc körül volt a legnagyobb, vagy egy vonalak közti passzt, vagy egy löbböt szedett le valakiről nyújtózva, már nem emlékszem. A társak nagy tapssal jutalmazták. Szerinem csillagos ötös a védőmunkája, a korát tekintve mindenképp és én pont a támadásban látom gyengébbnek Albánál, aki ha jó napja van, szinte tizest tud elöl játszani, olyanok az utolsó passzai, plusz be is veri a helyzeteit, ha nagy ritkán odakerül. Baldé mindkettőben nagyon hiányos még a kora miatt, előre inkább "csak" a sebességével ad szerintem, illetve az 1v1-e is remek, főleg a sebességéből adódóan.Andris írta: ↑2023.03.02. 23:12:10Szerk: Baldé kimaradt. Lehet, hogy ezért is kapok tőletek, de szerintem ma is azt láttuk, amit az elmúlt hetekben mondtam. Nem mindig jó a védőmunkája, nem helyezkedik jól. Gyors, de ehhez még fejlődni kell. Gavi nélkül ott lent a szélen lehet hogy nagy bajok lehettek volna néha. Előre viszont, labdával, kb bárkit megver. Parádés a gyerek, tényleg azt mondom, hogy támadó szélsőnek simán használhatnánk.
Egy ideje nem nézel Barca meccset akkor. Sztem ezzel a szezonnal az összes tavalyi meg azelőtti károgást el lehet felejteni a 1 gólos madridi sikerekről. Megjegyezném, hogy a Madrid anno teljesen más képű játékkal nyert anno 1-0 meg 2-1re mint mi idén. Úgyhogy csak hallgassunk…

Ehhez a focihoz megfelelt, de a saját játékunkat játszva sokkal inkább kijönnek a hiányosságai. Ma nem kellett futni, nem vezették rá lendületből a labdát....
Pedig amúgy levetíthetnék, mert néha kell ilyen taktika, ha a big picture-t nézed. Ha pl a MU ellen sikerült volna így betolni a buszt Manchesterben, akkor szerintem minimum hosszabításos meccs lett volna.Bob_Marley írta: ↑2023.03.02. 22:56:01Ennyi hianyzoval,eredmény tökéletes. Hátul nagyot mentek a srácok,de azért nem ezt fogják levetiteni a Masian,hogy így kell focizni.

2, egyikből szöglet lett, akkor kifelé ment el, a másikból valaki a végén elrontota, mikor átment két emberen befelé elég progresszíven, és még a passza is jó volt a végén, nem rajta múlt.Kluivert92 írta: ↑2023.03.02. 21:43:19Raphinanak volt ma sikeres csele? En torrest kivinnem ink oldalra. Hatha kozepen tobbet tudna ennel a semminel raphina