A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026

2, egyikből szöglet lett, akkor kifelé ment el, a másikból valaki a végén elrontota, mikor átment két emberen befelé elég progresszíven, és még a passza is jó volt a végén, nem rajta múlt.Kluivert92 írta: ↑2023.03.02. 21:43:19Raphinanak volt ma sikeres csele? En torrest kivinnem ink oldalra. Hatha kozepen tobbet tudna ennel a semminel raphina

Az elmúlt napokban jöttek ki róla olyan infok hogy nem tudott edzeni se csak 10 perceket szóval valószinűleg emiatt maradt ki és nem Xavi gondolja most túl.Andris írta: ↑2023.03.02. 19:39:20Bar alapvetoen ezt tippelnem, megis muszaj leirnom:
Remelem Christensen nem 100as, azert marad ki megint egy fontos meccsen. Maskulonben nrm tudom mire velni Xavi donteset.
Kounde karcos kozepen, de Vini es Rashford ellen is Araujo volt a kiraly, es elobbit nem lehet atrakni mashova, szoval en is igy kuldenem ki oket.
Kessie miatt nem vagyok boldog, de legalabb ujabb eselyt kap bizonyitani hogy valamit hozza tud tenni a jatekunkhoz. Nem lehet panasz tobbe, hogy nem volt boven lehetosege.
Fatit jatszattam volna helyette, de o sem az igazi, es allitolag nem 100as
Ha valakinek van info Christensenrol, ne tartsa magaban!
Bar alapvetoen ezt tippelnem, megis muszaj leirnom:
Ilyen támadó duóval gólt nem lövünk, ellenben kapni biztos fogunk. Kérdés h hanyadik gólnál esünk össze és mennyi lesz a vége. Sima 3-0-t várok.

Igen, nagyon jó ötlet volt, de alighanem rotálni kellett volna a felállást. Most viszont nehéz bármi mást elképzelni, eleve két egészséges támadónk van, plusz a két ifi.
Az lesz az érdekes, hogy vajon Araujo és Koundé hol lesz elhelyezve, na meg az, hogy Kessié vagy Roberto. Én utóbbit lényegesen többre tartom még úgy is, hogy a MU típusú párharcnál nyilvánvalóvá vált, ők az európai élmezőny (top10-20) esetén alapból csereként számolva sem lehetnek MAJD a kispad legvégénél előrébb.
Szerintem Fati valami kisebb sérülésből jön vissza, gondolom csere lesz.Andris írta: ↑2023.03.02. 12:48:22
Más: Ma mennék bátran három támadóval, amennyiben Fati, FT és Rafi hajlandók 110%ot nyújtani a mezőnymunkában is. (Elsősorban Fatinál vannak ezt illetően nagy hiányosságok szvsz). Félek, h Xavi marad a négy kp-s Kessiés marhaságnál, de hát előbb utóbb el kellett jönni olyan pontnak is, ahol nem értek vele egyet.
Igazából a megkötéseket kikerültük idén, részben. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy annak ellenére látszik a "felívelés", hogy Laportáék egyáltalán nem megfelelő igazoláspolitikával hatalmas nyomást és állandó eredménykényszert helyeztek nem csak Xavira, hanem egy olyan keretre is, aminek a meghatározó alakjai többségében nagyon fiatal, vagy 30 feletti játékosok. Mindezt úgy, hogy tavaly még a BL indulást érő 4. helyért indult meg a küzdelmünk edzőváltáskor, totális káosszal az öltözőben és pályán.FCBsteve írta: ↑2023.03.02. 13:17:06Ehhez csatlakozva, azért eléggé vicces volt olvasni az élőt az itthoni MU meccs alatt - valószínűleg más- és- más kör volt aktív...
Első félidő, vezetés: jó vagyunk
MU vezetés: mekkora lúzera csapat, szétestünk, káosz a fejekben, szokásos vereség
Egyenlítés, meccs vége: jó vagyunk
Szóval, szerintem is hiányzik, hogy helyén legyen kezelve a csapat (teljesítménye)...
Jobb/ rosszabb nap mindig lesz - de azért a csapatépítés felfelé mutató íve jól látszik, FFP megkötések ellenére is...
Ehhez csatlakozva, azért eléggé vicces volt olvasni az élőt az itthoni MU meccs alatt - valószínűleg más- és- más kör volt aktív...
Nem ironizálni akartam, hanem felhívni a figyelmet, hogy milyen durva ellentmondások vannak egyes emberek fejében, anélkül hogy bárki is bármit hozzászólna azokhoz.Stalkyard írta: ↑2023.03.02. 12:32:58Gondolom ironizálni akartál, de kb majdnem tökéletesen leírtad a jelenlegi valóságot.Andris írta: ↑2023.03.02. 11:29:21
Gondolom csak azoknak alapelvárás amúgy a győzelem, akiknek a spanyol liga egy raklap trágya, bezzeg az angol csapatok, még egy [auto_cenzúra] liverpool ellen se lenne esélyünk, akiket a madrid butára vert múlthéten, mert a realban azért megvan az x faktor, ellenben a madriddal, amelyik még ebben a spanyol bohócligában is 7 ponttal le van maradva, na ők nem győzhetnek le minket, máskülönben Xavi alkalmatlan, és különben sem számít, ha hiányzik a legjobb három támadó játékosunk, ne keressük már mindig a kifogásokat.. Egy harmadrangu bohoccsapat lettünk, és ha nem nyerünk a hatodrangú spanyolban is gyenge, a legrangosabb BL sorozatban mindenkit alázó legjobb legrosszabb csapat ellen mindig, akkor az egész internetek rajtunk fognak kuncogni már megint, és akkor mindennek vége idén már hetedszer.