Subinho írta: ↑2023.03.05. 21:50:28
A Betis azért megmutatja, hogy kell focizni a Madrid ellen. Ilyet is látni, hogy tudnak futni, harcolni. Ha csak fele ennyi akaraterő lett volna a Barcában ma(is)....
Csak az elmúlt másfél hónapban pont úgy jött ki a lépés, hogy megvertük kétszer(!) a Madridot, kétszer(!) a Betist, és ma is nyertünk. Ebből az 5 hozzászólásodhoz köthető meccsből 4-et akaraterővel hoztuk le, 1-hez meg a szuperkupa-döntőn szerencsére nem is kellett ilyesmi, mert szétaláztuk őket. Szerintem a játék és az eredmények alapján is inkább mi mutatjuk meg nekik, hogy kell harcolni, nyerni, sérültekkel, hiányzókkal, 10 emberrel is behúzgáljuk a meccseket, ha megy, jó játékkal, ha nem, kaparva.
Azt még megértem, bár nem értek egyet vele, hogy ha szerinted ma nem volt jó a játék. De hogy nem futottunk és harcoltunk az elmúlt két meccsen, mikor kb mást sem csináltunk a 180 percből úgy 120-on
Amúgy meg kb 2 hete játszottunk a Betis ellen, ahol a meccs végén lőtt öngólunkig momentumuk nem volt az egész meccsen, akkor béna kiscsapat volt a Betis, most, hogy a Reál alig jobb náluk, meg harcos, erős. (Nem, csak mi olyan brutálisan erős csapatvédekezést tolunk, amivel ezeket az elég jó csapatokat sem engedjük helyzetekig sem jutni, ezért látszanak ellenünk bénának, és ezért jónak a Reál ellen.) Ezt kettősmércének érzem, ami a saját csapatunk eredményeinek ledegradálását szolgálja. Azért örülök, hogy odakint a szurkolók nem így gondolkodnak, és stabilan 80-90K néző előtt tudunk játszani otthon, szerintem kb egyetlen fújolás, vagy füttyögés nélkül az egész szezonban.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy