Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ott van Baldé és Gavi pozitív példának.
Csak az milyen üzenet lenne az utána jövő, leigazolandó tehetségeknek?!? Hogyan mondaná a csapat, hogy "gyere hozzánk és játszani fogsz"?!?visca el barca írta: ↑2023.02.26. 17:37:36
hagyjatok már ezt a torret, lathatoan nem bizik benne semmilyen szinten xavi, még a hoki meccsek 80. perceben sem hozza be 3-0-nál. Jovore az "allando jateklehetoseg" miatt kolcsonadjuk, aztan bejar egy cuenca, tello utvonalat.
hagyjatok már ezt a torret, lathatoan nem bizik benne semmilyen szinten xavi, még a hoki meccsek 80. perceben sem hozza be 3-0-nál. Jovore az "allando jateklehetoseg" miatt kolcsonadjuk, aztan bejar egy cuenca, tello utvonalat.PorSiempre írta: ↑2023.02.26. 17:33:16Egy kis rotálás kellett is. Roberto mint hátvéd.... Jajj.visca el barca írta: ↑2023.02.26. 17:28:39ts alba eric chris roberto fdj busi kessie gawi lewa ferran
Kpn sokkal többet ér.
Remélem gyorsan csapunk 3-at aztán jöjjenek a ritkán játszók.
Torre-re nagyon kíváncsi vagyok pl.
Hát erre kiváncsi leszek…visca el barca írta: ↑2023.02.26. 17:28:39ts alba eric chris roberto fdj busi kessie gawi lewa ferran
Egy kis rotálás kellett is. Roberto mint hátvéd.... Jajj.visca el barca írta: ↑2023.02.26. 17:28:39ts alba eric chris roberto fdj busi kessie gawi lewa ferran
Tavaly szétvertük őket és megkaptuk hogy amúgyis jelentéktelen volt a meccs a RM számára mivel 10 ponttal vezetnek...
LG írta: ↑2023.02.25. 12:21:112019 nem tegnap volt, pedig akkor ünnepeltünk utoljára bajnokságot. Most mindenkinek fáj az EL-kiesés, de a végén, ha megvan a bajnoki cím, biztos nem leszünk szomorúak.
Messi távozása egy mérdföldő, de ne feledjük, az utolsó két szezonjában már vele sem tudtunk bajnokok lenni. És az akkori csapatból már többen is távoztak, szinte egy teljesen megújult csapattal érhetünk oda, azért ez így nem rossz.
Örülök, hogy verhető ellenfelünk lesz, kell a győzelem a kedélyek megnyugtatására.
Értem, hogy végső soron ez számít, hiszen se a sorozatot nem nyertük meg, se a meccseket.csababarca írta: ↑2023.02.24. 17:39:09Nincs mit értékelni semmilyen szempontból, azt majd értékeljük akkor amikor véget ért, ahogy a szezont is.
EGyelőre amit értékelni lehet:
BL-> totál kudarc, nem is a kiesés, hanem hogy meccset se tudtunk behúzni a két másik nagy ellen.
EL-> szintén ugyanaz, kudarc.
Szuperkupa-> nagyon dícséretes, és jó játékkal, megérdemelt kupa.
Bajnokság eddig rendben van, de van még azért 16 meccs. Észnél kell lenni.
Persze, ez így korrekt. Alapvetően én is így értettem, de lehet az eddigieket is értékelni a bajnokságban, inkább arra értettem, hogy most gyorsan elkezdtük lehúzni a spanyol bajnokságot, hogy igazoljuk a bénaságunkat, és csak azért verünk meg mindenkit október óta, mert gyenge a LL. A spanyol kis és középcapatok taktikusank, nehezen verhetőek, és azért van itt egy mindencímvédő Reál is. Még mindig a 2. legerősebb liga szerintem, még ha pl. a német jön is fel most kicsit a Berlinnel, Frankfurttal, Lipcsével.csababarca írta: ↑2023.02.24. 17:39:09Nincs mit értékelni semmilyen szempontból, azt majd értékeljük akkor amikor véget ért, ahogy a szezont is.
EGyelőre amit értékelni lehet:
BL-> totál kudarc, nem is a kiesés, hanem hogy meccset se tudtunk behúzni a két másik nagy ellen.
EL-> szintén ugyanaz, kudarc.
Szuperkupa-> nagyon dícséretes, és jó játékkal, megérdemelt kupa.
Bajnokság eddig rendben van, de van még azért 16 meccs. Észnél kell lenni.