bence0330 írta: ↑2023.02.28. 21:29:53
Az elmúlt években senki nem akart elmenni, mindig volt riadalom, aztán a végén mindig kiderült, hogy csak sok hűhó volt a semmiért. Pedig pl Ara, Gavi is simán megállnák a helyüket bárhol, hívták is őket komoly klubokba, komoly pénzekért.
Itt nyilván van egy komoly ügynök is a képben, de ez a srác szerintem nem, vagy alig kisebb tehetsége, mint Davies, meg lehet érteni, ha igazi klasszis alapanyagként, az egyik legjobban, legstabilabban teljesítő játékosunkként valamiféle pénzt szeretne azért, észszerű keretek közt. Látszik, hogy nagyon diplamtikusan felelfet, szerintem emögé nem kell sokat látni.
Szerintem sem kell itt nagyon parázni. Fati, Gavi is jóval később kapták meg a szerződésüket pedig még durvább volt az első szezonjuk mint Baldénak, sőt Araujonak is.
Egy elsőszezonos játékos, aki hivatalosan még a B-csapat tagja, most kezdett stabil kezdővé válni, nem gondolom hogy akkora lemaradásban lenne. Főleg, hogy már dolgoznak a szerződésen, ami jó eséllyel meglenne, csak az FFP a gond. Ha Tebas mellett döntött volna a bíróság még Gavinak sem lenne meg a szerződése.
Hogy azt mondja, maradni akar, de semmi sem biztos stb. egy bevett formula. Nem sok olyan játékos van, aki ne hasonlóan nyilatkozna, annak ellenére, hogy mindenképp maradni szeretne. Kivéve ilyen Gavi-félék. Ha a csapat minden játékosát megkérdeznék szerintem 80 %-ban ugyanezt mondanák. De nem csak nálunk, bármelyik klubban hasonló lenne.
Ha nem hagyna a nyilatkozatában egy ilyen kis kérdőjelet, azután valami miatt mégis elmenne nagyon rosszul venné ki magát.