NovaProspekt írta: ↑2023.02.22. 18:42:47
A MU ajnározását ugyanígy nem értem, annyit értek el, hogy hozzánk hasonlóan most már meg tudják verni megbízhatóan hétről-hétre a bajnokságukban a tőlük gyengébb csapatokat (a maga műfajában ez is remek dolog, itt is, és ott is). Hozzájuk mérhető ellenfelük nem nagyon volt, a City-t kapták el csak, rendben, elismerem, igen.
Hát ez várható volt, hogy megindul, mindig ez van, éppen az aktuális csapat a legjobb, meg bombaforma, top, elit, extra, stb...aztán persze nem, de így könnyebb felkészülni lelkiekben, ha esetleg megint kicsap minket valaki Európából.
Tény, hogy jó formában vannak magukhoz képest, de messze nem olyan félelmetesek, mint ahogy itt elő van adva. Ráadásul ott is történtek érdekes dolgok szezon közben, tanulófázisban vannak még mindig, hasonló úton mint mi.
Persze lehetett volna könnyebbet kapni, ez tény. De nem véletlen vannak az EL-ben, meg mi se, ahogy már írtam.
Én örülök, hogy velük meccselünk, legalább tudni fogjuk holnap este hogy merre hány méter.
Ui.: jah és nem BL győzelemről beszélünk, hanem hogy ne essünk ki kétszer egymás után a csoportból, pláne hogy az előző években milyen szégyeneket éltünk meg:D
Tisztes helytállás, méltó párharcok. Ezeket hiányolom én.
És szerintem Nova nem arra akarta kihegyezni, hogy melyik fontosabb, de megint szépen elterelték erre a vitát, ahogy szokták.
Hanem hogy egy jó csapat mindkettőben tud jó lenne, nem azt jelenti, hogy mindkettőt megnyeri, hanem amit írtam fentebb.
Egyébként nekem is a bajnokság fontosabb talán, de inkább az, hogy ne közröhej tárgyaiként essünk ki folyamatosan a bl-ből.
Gondolom a kieséseink minősége és a BL győzelem között még van pár szint, amit el tudnánk fogadni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."