Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Sajnos erről szólnak a hírek, pedig több nagyon jó játékosnak lejár a szerződése nyáron. Pl. Gundogan, Firmino, Tielemans, Zaha, Kamada, Messi Szinte minden csapatrészbe lehetne hozni használható játékost átigazolási díj nélkül.
Kluivert92 írta: ↑2023.03.02. 15:56:13Sztem a brazilok ot se engedik el 40m alatt, alvarez nem lenne jobb a citybol, allitolag nagyon menne tobb jateklehetoseg miatt? Egy eves kolcsont el tudnek kepzelni , aztan meglatnank mennyi penz lesz utana igazolasokraChino írta: ↑2023.03.02. 14:54:16
Szerintem ha a jövőben tervezünk középcsatárral számolni akkor a válasz: igen. Jövőre még Lewa rendben van, de utána jóccakát és a "kis Suarez" így tudna mögötte fejlődni, rutint szerezni. Annyi pénzünk a nkövetkező években úgysem lesz, hogy egy minőségi játékost hozzunk a posztra, a középkategória is 60-70-nél kezdődik, 10+ milliós fizuval. Nyilván rejt kockázatot magában, lehet, hogy megvesszük aztán egy új Keirrisson lesz (mondjuk akkora bukót, azért nem tudok elképzelni), de jó esély van rá, hogy nagyot akasztunk vele. Ha csak a felét hozza, mint Lajos jól jártunk. Nyilván Moukoku lehetett volna az igazi, de az a hajó elúszott.
"Roque won’t come cheap for any potential suitor though, with Atletico holding out for a club to activate his £53million release clause." Vagyis Roque is 60-ban lesz minimum.Chino írta: ↑2023.03.02. 14:54:16Szerintem ha a jövőben tervezünk középcsatárral számolni akkor a válasz: igen. Jövőre még Lewa rendben van, de utána jóccakát és a "kis Suarez" így tudna mögötte fejlődni, rutint szerezni. Annyi pénzünk a következő években úgysem lesz, hogy egy minőségi játékost hozzunk a posztra, a középkategória is 60-70-nél kezdődik, 10+ milliós fizuval.
Sztem a brazilok ot se engedik el 40m alatt, alvarez nem lenne jobb a citybol, allitolag nagyon menne tobb jateklehetoseg miatt? Egy eves kolcsont el tudnek kepzelni , aztan meglatnank mennyi penz lesz utana igazolasokraChino írta: ↑2023.03.02. 14:54:16Szerintem ha a jövőben tervezünk középcsatárral számolni akkor a válasz: igen. Jövőre még Lewa rendben van, de utána jóccakát és a "kis Suarez" így tudna mögötte fejlődni, rutint szerezni. Annyi pénzünk a nkövetkező években úgysem lesz, hogy egy minőségi játékost hozzunk a posztra, a középkategória is 60-70-nél kezdődik, 10+ milliós fizuval. Nyilván rejt kockázatot magában, lehet, hogy megvesszük aztán egy új Keirrisson lesz (mondjuk akkora bukót, azért nem tudok elképzelni), de jó esély van rá, hogy nagyot akasztunk vele. Ha csak a felét hozza, mint Lajos jól jártunk. Nyilván Moukoku lehetett volna az igazi, de az a hajó elúszott.Kluivert92 írta: ↑2023.03.02. 13:35:05Olvastam tobb helyen h ez a Vitor Roque srac hozzank szeretne igazolni. Megerne erte meg lejjebb sullyedni az adossagban?
Amúgy vele mi van? Én nem láttam hivatalos infót, hogy hosszabbított volna, viszont nem is igazán játszik.
Szerintem ha a jövőben tervezünk középcsatárral számolni akkor a válasz: igen. Jövőre még Lewa rendben van, de utána jóccakát és a "kis Suarez" így tudna mögötte fejlődni, rutint szerezni. Annyi pénzünk a nkövetkező években úgysem lesz, hogy egy minőségi játékost hozzunk a posztra, a középkategória is 60-70-nél kezdődik, 10+ milliós fizuval. Nyilván rejt kockázatot magában, lehet, hogy megvesszük aztán egy új Keirrisson lesz (mondjuk akkora bukót, azért nem tudok elképzelni), de jó esély van rá, hogy nagyot akasztunk vele. Ha csak a felét hozza, mint Lajos jól jártunk. Nyilván Moukoku lehetett volna az igazi, de az a hajó elúszott.Kluivert92 írta: ↑2023.03.02. 13:35:05Olvastam tobb helyen h ez a Vitor Roque srac hozzank szeretne igazolni. Megerne erte meg lejjebb sullyedni az adossagban?
Vélhetően így van, másképpen kizártnak gondolnám, hogy ez az összeg kijöhetne.Troym írta: ↑2023.03.01. 14:43:41Szerintem ebben még van 2-3 edző bére, akit már kirúgtak, a teljes stábokkal együtt, az összes mostani edző, szertáros, akárki. Plusz gondolom benne vannak még tételek olyan játékosok felé, akik már elmentek, de a covid elején itt voltak és beleegyeztek pénzek későbbi kifizetésébe. Amúgy meg 5-6milliós bruttó bére szerintem mindenkinek van a nagycsapatnál prémiumokkal együtt.
Szerintem ebben még van 2-3 edző bére, akit már kirúgtak, a teljes stábokkal együtt, az összes mostani edző, szertáros, akárki. Plusz gondolom benne vannak még tételek olyan játékosok felé, akik már elmentek, de a covid elején itt voltak és beleegyeztek pénzek későbbi kifizetésébe. Amúgy meg 5-6milliós bruttó bére szerintem mindenkinek van a nagycsapatnál prémiumokkal együtt.Peter írta: ↑2023.02.28. 14:02:55
Ez a cikk szerint "csak és kizárólag" bértömeg csökkentéséről szól, ami kimondottan durván hangzik és elég furcsán hatalmas összeg a jelenlegi keretet figyelembe véve.
Durva, felületes matek : legyen ez bruttó 200, ami netto 100.....harminc (30) igazolt játékosra vetítve ez egyenként brutto 6,6 milla, netto 3,3.....fejenként, átlagosan 30 játékosra terítve
Valami valahol nagyon nem stimm.....
persze azt csak a jó isten tudja, hogy a kiket és mennyivel fizetünk még a múltból....
FFP miatt új igazolásokat nem tudunk bejelenteni, csak a (mindig változó) 40%-os szabály szerint...Peter írta: ↑2023.02.28. 14:02:55Ez a cikk szerint "csak és kizárólag" bértömeg csökkentéséről szól, ami kimondottan durván hangzik és elég furcsán hatalmas összeg a jelenlegi keretet figyelembe véve.
Durva, felületes matek : legyen ez bruttó 200, ami netto 100.....harminc (30) igazolt játékosra vetítve ez egyenként brutto 6,6 milla, netto 3,3.....fejenként, átlagosan 30 játékosra terítve
Valami valahol nagyon nem stimm.....
persze azt csak a jó isten tudja, hogy a kiket és mennyivel fizetünk még a múltból....
Ez a cikk szerint "csak és kizárólag" bértömeg csökkentéséről szól, ami kimondottan durván hangzik és elég furcsán hatalmas összeg a jelenlegi keretet figyelembe véve.
Komolyan azt gondolom, hogy ebben a csapatban 36 évesen is lenne helye megfelelő rotacioban. Nem abban a szerepkorben, mint korábban, inkább előkészítésben. Egyedül a vedomunkaja aggasztana, de pont ezek a semmiből jövő ritmusvaltasok, testcselek, kiugratasok hiányoznak leginkább elölről.
2-3 hete beszélt erről Alemany sajtótájékoztatón:Deluigi írta: ↑2023.02.20. 18:18:05https://prnt.sc/R1qggybh1EBKFCBsteve írta: ↑2023.02.20. 17:02:08Dehogyis, eladtuk, még a vb előtt...
Akkor szűnt meg a "félórás játszatása" az Atleti-nél...
Talán azért nem csökkent akkorát a FFP keret, mert idénre már be lett árazva, hogy nem kerül nekünk semmibe, a jövőbeni fizetését viszont megspóroljuk... Illetve, a vételár részleteit még nyög fogjuk egy ideig!
transfermarkt szerint loan a szezon vegeig, de mar atleticot ir a neve mellett
amikor utoljara neztem (par hete), akkor meg barcas cimere volt
de valojaban mindegy is, mert mar nem terheli tobbet a fizetesi listat
Úgy olvastam az átigazolását megfellebbezte a Barca a CAS- nál (Nemzetközi Sport Döntőbíróságnál), és a 18 mp túllépést végül is ignorálták azaz leigazolhattuk, viszont a szezon végéig nem játszhat nálunk.
Szerintem is hasznos volt a pályán. (a fizetése és a klub anyagi helyzete megint egy másik kérdés)