Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Griezmann szerintem támadóként sem teljesített nagyon alul, sok gólt lőtt. Csak nem ananyit, ami nálunk elvárható. Jelenleg középpályásként hatalmas hasznát tudnánk venni Pedri helyén, meg néha rotálhatnnák vele Lewyt, de nyilván a fizuja negyedéért sem szabadna visszahozni, még ha akarna is jönni.NovaProspekt írta: ↑2023.02.20. 19:49:06Amúgy ne legyen igazam, de beszélünk itt az új Araújoról, hogy lesz végre tényleges jobbhátvédünk, de annyira noname nekem a gyerek, h inkább Douglas-fílingem van vele kapcsolatban.
https://prnt.sc/R1qggybh1EBKFCBsteve írta: ↑2023.02.20. 17:02:08Dehogyis, eladtuk, még a vb előtt...
Akkor szűnt meg a "félórás játszatása" az Atleti-nél...
Talán azért nem csökkent akkorát a FFP keret, mert idénre már be lett árazva, hogy nem kerül nekünk semmibe, a jövőbeni fizetését viszont megspóroljuk... Illetve, a vételár részleteit még nyög fogjuk egy ideig!
Dehogyis, eladtuk, még a vb előtt...
Remélem nem az volt érezhető, hogy én arról ábrándozok, hogy ő visszatér. Örülök, hogy 22 meccsen van 7 gólja Madridban (tavaly össz 3-ig jutott), de a hideg rázott tőle, amíg itt volt. Elementáris hiba volt megvenni, és még ilyen áron is azt gondolom jó ötlet volt elküldeni. Inkább kérem vissza Luuk de Jongot.
Ábrándozik a fekete fenyő. I:deje megérteni, hogy sok játékos, aki jó az egyik csapatban, a másikban púp a háton - és fordítva. És ez nem mindig edző-kérdés.
kolcsonben van meg, kotelezo veteli opcioval, ami 20 milla
Eladtuk végleg.
Tegnapi Atleti meccsről, ahol az ő góljával nyertek. De a lényeg lemaradt, most hogy mondod
Ő milyen? Klasszikus 9es? Ahogy néztem a statjait nincsenek kiugró számai.
Annak ellenére, hogy 32 éves, ezt a transfert nagyon adnám. Okos jatékos, a kp minden jatekelemeben nagyon jo, abszolut illik ide, erti a rendszerunket. Nyilván kell neki egy kis alaírasi pénz, meg a jelenlegi 8 millio euros fizetését se tudjuk állni, de ha kessiétől megszabadulnánk, a 6 milliós (?) fizetése nyugodtan mehetne neki. Ha bukfenc is lelép, meg kessiet is eladjuk akkor ilkayon kivul kell még egy ember, es akkor egy x, gundogan, de jong, pedri, gavi, sr kp-val neki lehet menni a kövi szezonnak.
Igen, én is olvastam, hogy nem lefutott ügy. Nagy szívás lenne, mert a MU ellen nagyon kijött, mekkora baj, hogy nincs jobb bekkünk, hiszen akkor a 3 jó középhátvéd közül az egyiknek ki kell kerülnie, és ha csak egy sérült, már jöhet Garcia vagy Alonso. Fél év játékból való kiesés meg kifejezetten borzasztó volna.
Itt van egy oldal róla, adatokkal és elég jó elemzésekkel plusz videókkal. https://footballtalentscout.net/2022/12/16/hector-fort/bence0330 írta: ↑2023.02.15. 14:37:24Nem követtem Fortot, viszont még így is csak 1 klasszikus jobbhátvédünk van. Nyilván amikor mindhárom top belső védőnk egészséges, akkor kvázi kettő Koundéval, de azért lesz bőven, hogy legalább az egyik kidől, és akkor máris lenne helye egy ifinek feljátszani. Meg addig még 1-2 év amúgy is van, mire ő berobbanhatna, addig bármi lehet, SR sem tuti, hogy itt lesz már.Chino írta: ↑2023.02.15. 14:34:03Az EL-ben nem játszhat, viszont mivel a B-csapathoz érkezik a bajnokságban ugyanúgy feljárhat mint bármely jelenlegi ifista/Atlétices. De még nagy kérdés, hogy Xavi mikor és mennyire számol vele.
Én örülök neki, nagyot nem veszíthetünk vele. Viszont így hosszabb távon Hector Fort lehet, hogy a levesbe kerül, pedig nagyon kíváncsi lettem volna, hogy mennyire tudná a nagyobb osztályokban megállni a helyét.
Nem követtem Fortot, viszont még így is csak 1 klasszikus jobbhátvédünk van. Nyilván amikor mindhárom top belső védőnk egészséges, akkor kvázi kettő Koundéval, de azért lesz bőven, hogy legalább az egyik kidől, és akkor máris lenne helye egy ifinek feljátszani. Meg addig még 1-2 év amúgy is van, mire ő berobbanhatna, addig bármi lehet, SR sem tuti, hogy itt lesz már.Chino írta: ↑2023.02.15. 14:34:03Az EL-ben nem játszhat, viszont mivel a B-csapathoz érkezik a bajnokságban ugyanúgy feljárhat mint bármely jelenlegi ifista/Atlétices. De még nagy kérdés, hogy Xavi mikor és mennyire számol vele.
Én örülök neki, nagyot nem veszíthetünk vele. Viszont így hosszabb távon Hector Fort lehet, hogy a levesbe kerül, pedig nagyon kíváncsi lettem volna, hogy mennyire tudná a nagyobb osztályokban megállni a helyét.
Az EL-ben nem játszhat, viszont mivel a B-csapathoz érkezik a bajnokságban ugyanúgy feljárhat mint bármely jelenlegi ifista/Atlétices. De még nagy kérdés, hogy Xavi mikor és mennyire számol vele.