bence0330 írta: ↑2023.02.19. 21:34:19
Ha utána szerkeszted, nem tudok olyan reagálni, ami akkor még nincs ott.

De igen, továbbra som fogom tolerálni a gúnyos nevetést, én sem teszem. Gavi amúgy eddig a legjobb a nyomásgyakorlásban és kb 3-szor vezette már át több emberen a lasztit és kreált valamiféle helyzetet, jó utolsó passz is volt köztük. Nem írtam, hogy mom, csak hogy jól áll neki a szerepkör, és él eddig ma benne. Bár eddig top3 a pályán, az tuti, az elmúlt meccsek halványabb teljesítményei után.
Amit utána írtál, azzal egyetértek. Nem tudom amúgy, hogy nem kaphatna-e hasonló szerepkört akkor is, amikor Pedri pályán van. Nekem nem tűnik lehetetlennek.
Ha nem ugranál zsigerből ezekre, akkor nem lenne ilyen gond se.
Én meg ugrok Gavira, mert amit itt 2-3an csináltok vele kapcsolatban, az már nagyon durva részrehajlás.
Szerintem.
És jöhet a kontra, hogy én meg alulértékelem, legyen így.
De szerintem sose én kezdem ezt, mert nem mentem be kb egyszer sem a topikjába ekézni, és itt sem emlegetem, se a meccsek után a rosszak között, mert csak.
Mert ugye ha mondok Gavira valamit, akkor jön az ultimate érvelés, hogy én alulértékelem, meg utálom.
Hogy meccsről is legyen szó, ne csak a szokásos körökről, Lewy nagyon mélyen van, oké beteszi ha kell majd ma is, de játékban nagyon gyenge, és mindig túlcipeli a labdát.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."