Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bencével érték egyet: ha már egyszer távozott a csapatból, és sikerült valamennyire átállni egy másik játékra, stílusra, felépítményre - akkor ne forgassuk vissza a csapatot 2-3 évvel... Van egy út, ezen kell(ene) menni tovább, mégha rögös is...bence0330 írta: ↑2023.01.30. 23:31:17Szerintem messze nem az a kérdés, mit tudna adni a csapatnak - sokat. Sajna a jobbacska játékosok is, főleg a szélsők fuccsolnak be, amint idekerülnek, és még magukhoz képest is csak 30-40%-os teljesítményt hoznak, pedig a 110%-uk is alig közelíti meg messziről az öregedő Leót.
Ő még a Citynek vagy a Bayernnek is pluszt adna, nemhogy nekünk...
Csak anyagi illetve csapatépítési szempontból kár idehozni, a fiataloknak nem kell azt megtanulnia megint, hogy "passzold oda Messinek, mert ő megoldja", mert amíg itt lenne, meg is oldaná, utána meg megint 2 évünkbe kerülne kiheverni a dolgot és átállni egész másra. Ha már szép lassan ezt úgyis kiheverjük, akkor vigyük is végig.
Ezeket összegyúrod, a tudásuk nem éri el Messi gyenge/közepes forma szintjét.
Neymart kifütyülték anno pár meccsen, amikor először el akart igazolni a PSG-ből. 3-4 meccs, 1-2 gól, 1-2 csel, aztán elfelejtették. Nem mintha persze én hallottam volna arról, h most Messit kifütyülte volna bárki ott.
Sose lehet ezt tudni, a honvágy nagy úr.