Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért mert az ők értelmi szintje ezexerint a béka segge alatt van...Nem biztos, hogy nekünk is le kell alacsonyodnunk erre a színvonalra.noname írta: Azt meg főleg nem értem h miért mellőzzük a Margit+Kapáló gúnyneveket. Nézz át a madridistára. Ott Ronaldinho a "Fogas", a Barca a "Bárka"...És még lennének példák.![]()
Ránk nézve ez ugyanúgy sértő mint rájuk nézve a Kapáló vagy a Margit.
Ez nem kéne senkit se túlságosan zavarjon, a saját oldalán miért nem íhat minden Barca vagy Real szimpatizáns úgy az ellenfélről, ahogy akar, természetesen azért szidni se szabad az ellenfelet. Az már tényleg tiszteletlenség lenne, ha a madridistán írnánk azt h Kapáló. De itt nincs gond.
Hogy pontosan fogalmazzunk azt írtad,h szerinted jobb lesz idén a Real,és én meg írtam,h miért vagy ebben oly biztos?Robinho 10 írta:Ha rám gondolsz én nem mondtam azt h jobb a real,azt mondtam most remélem jobb lesz,most a barca a jobb ennyi ezt elismerem,én várom a realtol h feltámadjon.
hát ez télleg igazFernando írta:Szerintem fölösleges őket összemérni. Mind a kettő más. Rijkaard ebben jobb, Capello abban. Csak Capellonak megvan az az előnye amit úgy hívnak: Rutin.
az lehet, h a tapasztalat Capello mellett szól, de ha azt nézzük melyik csapat jár jobban a saját edzőjével, akkor...barcafan írta:hülyeség összehasonlitani őket, egyformán kumma jó edzők, csak a koruk miatt "jobb" Capello... Rijkaard annyiban jobb, h jobban szereti a támadó fuszbalt..
Hidd el sokan vannak itt!sergi1989 írta:egyépként zsolti:tetszett hogy van itt olyan is aki reálisan és nem elfogultan látja a dolgokat,attol még nem kisseb barca drukker hogy eltdujja ismerni a dolgokat,és csak azért mert most az elenfél csapat edzője nem huzza le!amugy frank-cappelos dologhoz csak annyit hogy jelenleg még nem egyszint---de az tény hogy majd frank lehet olyan sőt jobb is cimek tekintetében de most még nem!