Troym írta: ↑2023.01.28. 18:46:28
Andris írta: ↑2023.01.28. 18:34:45
Ha ezt erted megbukott jatekosok alatt, sajnos ez van, tenyleg ennyi ez a keret most es meg egy darabig. Ezzel kell fozni, ha serulesek vagy pihentetes van.
Nekem az EG és Alonso akart lenni a százszor bukott kategória.
Busi játszhat egy Girona ellen, de elfogyott 75 perc alatt mégis maradt, majd Kessie beáll csatár helyett, hát no comment.
Torre nem 0km mégse állt be, az se derült ki, hogy milyen lenne Alcorcon.
Én rájuk nem tudok bukott játékosként tekinteni, de igazából szinte senkire (egyelőre). Oké, ők nem lesznek gálakezdők, de azért Gironában igazán lehet próbálgatni őket, hátha még valami fordulat kijön.. különösen EG-ből. Ma se igazán múlott semmi szerintem senki máson, kivéve a támadókat.
Busi egyelőre úgy áll, szerintem ez teljesen nyilvánvaló, hogy a jelenlegi keretben előbb marad ki harmadik támadó, mint ő. És azt gondolom, teljes joggal. Bármikor változhat ez, de szerintem most így állunk, Xavi tökéletesen látja. Ráadásul szerintem igen jó meccseken van túl, nem hibázik semmivel se többet (pl lassúság, eladott labdák), mint bárki más. Ezen felül megvannak a szokásos bravúros passzai és főleg labdaszerzései, passzsáv zárasai. Ez az egész egyáltalán nincs mindig így, de az utóbbi pár meccsen szerintem egyértelműen. Reméljük, hogy valaki elkapja a támadók közül még a fonalat, akkor már újra lesz gondolva a középpálya szitu is, és mindenki jobban jár.
Ma valóban 75 perc után jött 1-2 hiba tőle, de mástól is jött ugyanennyi. És szerintem a támadóktól még több is. Egyszerűen nem volt értelme őket fenn tartani, én is támadó helyére hoztam volna Kessiét, hiába fáradtak el többen másutt is. Most először éreztem azt jó ideje, hogy inkább üljünk rá, bekkeljük ki, mert gólt tuti nem fogunk rúgni.
Azért én Torrét eléggé 0km-esnek tekintem

nyilván nem a szó szoros értelmében, de mindenképpen. Mindenesetre karcos szitu volt a mai, én se kezdettem volna az ifistákat, és becserélni meg végképp nem cseréltem volna be. Ez nem az a meccs volt nekem, érzésre. Ez nyilván szubjektív.
Örülök a három pontnak amúgy, szerintem megéremeltük, a csapat nagy része legalábbis meg.
Raphi nekem amúgy külön elkeserítő, pedig tényleg nagyon szeretném, hogy menjen neki. Még a beadásai csak-csak néha, de hihetetlen hogy mennyire nulla az 1v1 képessége. A következő hetekben lesz esélye újra formába lendülni, remélem nem kapja meg a sajtóból a savat idő előtt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila