The match will be available to watch live on Barça One in Europe and America
Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek

-
- Jugador del Barça
Az esti Gampert adja a BarcaOne.(ingyenes regisztráció)
Okos tv-re is van app,opciók közt van egy 'link tv' fül ha pc-n regisztráltál.
Okos tv-re is van app,opciók közt van egy 'link tv' fül ha pc-n regisztráltál.
-
- Entrenador del Barça
Köszönöm.
Lusta vagyok PC-ről átnyomni TV-re, a monitor kicsi. Mobilon próbálom majd ki, valamilyen ...cast programmal, mert a mobilról kábellel szerintem nem megoldható.
Vagy TV-ről böngészőből.
Én kb. 5 éve nem streameltem netről, ott mindig leakadt, vagy reklámokat dobott.
Ezért választottam mindig olyan csomagot, hogy tudjam nézni a meccseinket, de ezt most az RTL keresztülhúzta

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Ja, hát azt neked kell megítélni, megéri-e. Ha szeretném magyarul nézni a meccseket, akkor én asszem ennyit kifizetnék, így hogy nem, nincs rá motivációm. De ha lenne 2-3 másik előfizetésem már, akkor lehet én sem tenném.

Miért nem stabilak a streamek? Nem nagyon szoktál próbálkozni velük, és ami 1-2-t próbáltál, az nem volt az? Vagy gyengébb a géped/neted? Én rendre találok olyat, ami a meccs alatt max ha 1-2-szer leáll és egy frissítéssel megy is tovább, kihagytam kétszer 15 mp-et, nekem ennyi belefér. Én a helyedben (arra alapozva, hogy kicsit ódzkodsz a további plusz pénztől), megpróbálkoznék az első bajnokikkal a tv mellett bekapcsolni néhány itt látott/kért linken, tesztelni, hogy milyen (én ezt szeretem a legjobban: https://vipstand.pm/sports/watch-football-live ), és ha nem elég jó, még mindig előfizethetsz.
Plusz lehetőség ugye a sunyi ingyenes kategóriában, hogy már pár órával a meccsek után felkerül többféle erre specializált oldalra a teljes meccs, így még biztonsági hálóm is van, ha valaha lenne olyan, hogy nem jó a stream (bár ilyen nem szokott lenni, és akkor használom, ha nem értem rá a meccs alatt), akkor nem nézem meg az eredményt és benyomom a meccset utólag.
Az a gond, hogy egy esetben lehet rossz a stream (nem jellemző, de van rá esély), ha hatalmas az érdeklődés. Egy BL elődöntőnél pl. lehet, hogy már túl sokan akaszkodnak rá, és akadhat.
+1 ellenérv, hogy általában 1-2-3 perces csúszás van. Így kicsit neccesebb a fórumozás közben, volt már, hogy láttam itt, hogy gól volt, pedig nálam még nem történt meg.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Nagyon jó infó, köszi!
Úgy néz ki, hogy az amerikai felkészülési meccseinket a Sport TV fogja közvetíteni.
A legbiztosabb akadásmentes meccsnézéshez a Manutv.org ajánlom.Itt lehet nézni a Román digit 1-4 ig és a primasport szintén 1-4 ig.Általában a digi 2 szokta adni a spanyol meccseket,de néha változik.A primasport is adni szokta.https://manutv.org/manutv/index.php?url=digisport-2bence0330 írta: ↑2023.12.16. 20:23:42Szia!Zoli198651 írta: ↑2023.12.16. 20:19:29Sziasztok! A fenti hivatkozások nem igazán működnek, ezért is kérdezném, hogy tudtok-e ajánlani olyan honlapot, ahol találok linkeket a Barca-meccsekre. Ha van jó tapasztalatotok fizetős oldal kapcsán, azt is örömmel veszem... Köszi előre is!
Én régóta ezt használom, mindig stabil.
https://www.footybite.to/
Utólag teljes meccseket/highlightsokat megnézni pedig ezt:
https://footyfull.com/
- bence0330
Szia!Zoli198651 írta: ↑2023.12.16. 20:19:29Sziasztok! A fenti hivatkozások nem igazán működnek, ezért is kérdezném, hogy tudtok-e ajánlani olyan honlapot, ahol találok linkeket a Barca-meccsekre. Ha van jó tapasztalatotok fizetős oldal kapcsán, azt is örömmel veszem... Köszi előre is!
Én régóta ezt használom, mindig stabil.
https://www.footybite.to/
Utólag teljes meccseket/highlightsokat megnézni pedig ezt:
https://footyfull.com/
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Elméletileg a fent található jokerlive-s link működik, tegnap este néztem ott a Spurs meccset. Van 1-2 szokásos reklám, amúgy meg lagg mentesen ment.Zoli198651 írta: ↑2023.12.16. 20:19:29Sziasztok! A fenti hivatkozások nem igazán működnek, ezért is kérdezném, hogy tudtok-e ajánlani olyan honlapot, ahol találok linkeket a Barca-meccsekre. Ha van jó tapasztalatotok fizetős oldal kapcsán, azt is örömmel veszem... Köszi előre is!
-
- Barça C
Sziasztok! A fenti hivatkozások nem igazán működnek, ezért is kérdezném, hogy tudtok-e ajánlani olyan honlapot, ahol találok linkeket a Barca-meccsekre. Ha van jó tapasztalatotok fizetős oldal kapcsán, azt is örömmel veszem... Köszi előre is!
- Chino
- Llegenda del Barça
Ez a leendő kezdő a Sport szerint. Elég érdekes a védelem.
Ter Stegen; Koundé, Araujo, Eric Garcia, Marcos Alonso; Busquets, Frenkie de Jong, Gavi; Raphinha, Fati és Dembélé.
Ez a Fati kilences nagyon nem tetszik, bár nem sok lehetősé van.
Ter Stegen; Koundé, Araujo, Eric Garcia, Marcos Alonso; Busquets, Frenkie de Jong, Gavi; Raphinha, Fati és Dembélé.
Ez a Fati kilences nagyon nem tetszik, bár nem sok lehetősé van.
Forca Barca!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
- davi10
- Llegenda del Barça
sport365.live-on régebben volt magyar stream is, máshol én azóta nem nagyon találtam. Lehet ott sincs már, de egy próbát lehet megér.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- visca el barca
- Presidente del Barça
köszi, de csak egy alkalom lenne, ezért nem fizetek. Ha sehol nem lehet ,akkor majd keresek valami angol streamet
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- pitta19
- Jugador d'estrella
TV2 play prémium. Ha nincs se DIGI, se Telekom, se Mindig TV vagy Yettel előfizetésed, akkor a Yettelnél havi 2000-ért elő lehet fizetni.visca el barca írta: ↑2023.01.28. 10:51:35Hali
Spíler2-t lehet nézni vhol online normalis minőségben? Nincs most tv-m.
Köszi.
https://tv.yettel.hu/info/#tv2playpremium
- visca el barca
- Presidente del Barça
Hali
Köszi.
Köszi.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Köszönöm:)
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
- bence0330
- davi10
- Llegenda del Barça
Egyrészt ezt így nem értjük, másrészt van 8 darab link a topic tetején.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Link , v.ki ?
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
- bence0330
Tudom hogy ez nem válasz a kérdésre, sajnos mobilról én soha nem néztem meg meccset úgyhogy nem tudok segíteni. De én ilyen esetekben mindig inkább visszanézem az egész meccset, nagyon gyorsan felkerülnek már.
Szia!Adooo0729 írta: ↑2022.08.13. 15:04:41Sziasztok! Olyan segítség kellene, hogy kint tartózkodom jelenleg az Egyesült Arab Emírségek-ben és mindenképpen szeretném nézni az esti meccset! Tudna valaki segíteni egy linkel majd? Bet illetve a fogadó oldalak kizárva.
Előre is köszönöm ha valaki segít!
Üdv :
Ádám
Én az alábbi linken szoktam keresni a meccseket:
https://www.rojadirecta.watch
Itt sok stream van, sok nyelven, nem mindegyik működik, de eddig még nem volt olyan, amit nem tudtam volna nézni!
Este Visca Barca