visca el barca írta: ↑2023.01.26. 07:11:59
Tudtok ajanlani jo netflixes sorozatokat?
Squid game, la casa de papel megvolt, amiket kinéztem még: daredevil, ozark, black mirror, the fall, mindhunter, dahmer (+ amit nem lattam de terveben van better call saul, mr.robot)
Csak szinkronosan elerhető akció-dráma-krimi-thriller-fantasy vonal erdekel, plusz fontos h befejezett sorozat legyen, lehessen darálni ezerrel.
Tenkjú.
Írok párat, aztán lehet, hogy túl evidensek, vagy nem stimmelnek, elég tág műfajspektrumot adtál meg.

A szinkronosság+befejezettség sajna a címek 90%-át kizárta kb.
Nem tudom, Marvel-univerzummal mennyire vagy képben, csak mert a Daredevilt odaírtad külön. Ha nem annyira, akkor azért érdemes ránézned, mert ugye elég bő választékot ad, és bár kicsit kötödőgetnek egymáshoz, leginkább talán csak a főbb filmek kihagyásával szakad meg a vonal, szerintem a sorozatok szabadon csemegézhetőek anélkül, hogy kiesne az ember a vonalból, ha az is érdekli. Ha meg nem, akkor kb mindegy, csak 1-1 utalást nem fogsz néha érteni. Én ez alapján megyek időrendi vonalban:
https://artsomnia.hu/marvel-maratont-tartanal/ Itt ne néztem, mi szinkronos, mi nem, szerintem jó részük biztosan az.
Fantasyk közül nekem nagy kedvencem a Carnival Row (Februárban jön ki a 2. évad, de az az utolsó, szóval akkor lehet darálni.

)
Locke & Key, The discovery of the witches (én belehaltam a nyáltengerbe, de sokan szeretik).
Thriller-Krimi vonal
Mr Mercedes, Mare of Easttown, The Undoing, Condor, Hannibal, Little fires everywhere, Az ötödik, A kívülálló, Aznap éjjel, Hihetetlen, Gypsy, Hatalmas kis hazugságok, Sharp Objects
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy