2023.01.23. 23:02:39
[*]Komolyan így gondolod, hogy Busquets esetleg padra szorul?
Szerintem nincs ilyen forgatókönyv, előbb fog kivenni egy támadót, vagy védőt csak hogy ne kelljen kihagynia senkit a kpról. Hülyén venné ki magát ha ki kellene hagynia a messze legjobb kp-sunkat DeJongot, vagy a két csikót, akik ellen lehet hogy szót emelek nèha, de a szívüket lelküket kiköpik minden meccsen.
Vagy a holland padozik, esetleg Gavi.
Busquets egy fekély a csapat testén, komolyan úgy gondolom, hogy aki ezt nem látja, az álomvilágban él.
Én azt a napot várom, hogy elhagyja a csapatot (kb 10 éve várom), akkor talán újra úgy tudok leülni meccset nézni, hogy nem egyből fog el a hányinger.
Nálam az a nap lesz a barca történelmének top 5 legdicsőbb napja, amikor végre leadja a szerelést.
Na amúgy tényleg nem értem ezt a színvonaltalan hírközlést, és interjú fordításokat. Megértem ha nincs spanyolul tudó a szerkesztőségben, de a szakmaiság leheletnyi szikràlya is hiányzik a legtöbbükből, csakúgy mint a moderátorokból\ adminokból.
De hát ugye nem is szakmai alapon lett ez eldöntve.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."