Sinya22 írta: ↑2023.02.05. 15:45:49
Már nem nézem a 2. félidőt, de teljesen szét vannak hullva, ahogy láttam Valverde aki azért alapvetően jó játékos, finoman szólva sincs jó formában, a 3 öreg nélkül nincs meg az a faktor sem, hogy a halálból is bármikor megfordítják, akár 2 gólról is.
Vinicius meg technikailag rengeteget fejlődött, de fejben annyira gyenge, hogy sosem tud húzóember lenni. Kb a 3. percben odaléptek neki, és támadja a bírót egyből, majd ezt megtette még jó párszor. Ennyire hamar kihozni valakit a sodrából, nem is tudom láttam-e ilyet valaha.
Ja, Valverde párja ha jól tudom, elvetélt, és a VB kezdetétől árnyéka önmagának, ő cipelte a Madridot a hátán ősszel.
Vinire mondjuk gusztustalanul rá is vannak szállva... nem csodálom, hogy idegesek, 29 szabálytalanságnál tart a Mallorca, az azért elmebeteg szám.
Jobbak voltak a második félidőben, de helyzetekben ez kevéssé mutatkozott meg a büntetőn kívül. A Mallorcának iss volt egy ziccere még.
Nem ártott, kicsit félek a Sevillától, formába kerültek, és azért nem rossz csapat ők most sem. Legrosszabb esetben is marad az 5 pont.

De persze lenne 8-re növelni...
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy