bence0330 írta: ↑2023.01.18. 23:15:42
Ha ő okozta a kitaszítottságát a viselkedésével, akkor nehéz, de jó döntés. Ha nem, akkor ez Xavi két-három (számomra) fura játékosmegítélése közül az egyik, és le kell nyelni a békát. Depay nyilván egy egszségesen még szélsőként is 20+ gólos, nagyon jó, többtízmilliós játékos, minden idők legeredményesebb holland támadójaként vonulhat akár vissza, ami nem kis szó, de a rövidtávú szerződés ezt hozta, cserében egy évig kevés fizuért volt itt.
Ha Auba jön, akkor javulunk. Nem jobb játékos, de jobban kell, amit ő tud adni. Ha nem, akkor részemről nem várnék a helyére senkit, max egy középpályást vagy egy jobb bekket. És pár meccsre felhozni Barberát a padra, például most, a dupla eltiltásokkor, hátha lesz meccs, ahol 3 góllal megyünk a 70.percben, hadd bizonyítson, nekem ránézésre kincsnek tűnik a srác, nem csak a góllövésben, minden másban is. Jutglá tavaly megtette, és azóta is nagyon komoly szezont fut, egyenes kieséses szakaszba vezetve a csapatát a BL-ben...
Amikor Xavi elismerte (volna), hogy játszhatott volna többet, épp lesérült!
Hogy mennyi idő alatt illett volna felépülnie, nem tudom megítélni - de azt írják, a stáb és a keret is dühös rá, amiért a VB-ig kivonta magát a játékból...
Figyelembe véve, hogy tavaly nyár óta azt nézegeti, hol mennyit akaszthatna le - nem csodálom, hogy nem marasztalják!
De ezt az Atletis dolgot nem értem Depay részéről...
Belépési bónuszt akart nyáron, ezért akarta húzni és addig a Barcánál jó pénzt kapott...
Vagy tudja, ki lesz az új edző az Atletinél - és sport projekt (Lucho?, Tuchel?), vagy valami nyári célpont visszalépett és akkor jó lesz az Atleti is?!? Nem értem a logikáját a dolognak, az előzmények fényében...