noname írta: ↑2022.10.11. 10:13:25
Ahogy elnézem egyeseknek gondjuk van Gavi játékával. Igaz, szegény !!!!!18!!!! évesen még nem a legjobb.
Gavi játéka rettentően hullámzó az elmúlt kb egy évben, szerintem emiatt kapja a kritikát. Lehet egy éve a csapat volt gyengébb hozzáképest és csak ezért nem látszódott, most viszont látványos ez a hullámzás és ezt nem fogja megoldani az idő magától, de amúgysem érv, hogy hány éves. Én nem értek egyet, mikor ilyen gyerekkatonákat látok a kezdőkben..lehet konzervatív vagyok, de 20 éves korukig a gyerekeknek JÁTSZANI kéne, marhaságokat csinálni, trükközni..persze a tanulás mellett.
De mi bedobtuk őket, oké, nagy volt a kényszer, mert nem volt(az elnökbácsi nem adott) pénz. Így már nem az életkora számít, hanem, hogy mióta van nagy teher a vállán. Gavi 18 évesen már temérdek EL és BL meccsen van túl, nagy rangadókkal... Az ő esetében így különösen nem érv a kora. Korán került bele ebbe a helyzetbe. Nem mondom, hogy nem fejlődhet, de nem lehet tőle olyan nagy fejlődést várni, mint egy olyan sráctól, aki 20 évesen mutatkozik be a nagyoknál...
De Gavi nagyon hasznos játékos lenne további fejlődés nélkül is, ha a teljesítménye nem lenne ilyen szinten hullámzó.