Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mert megérdemlik!MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.01.15. 21:30:55
Van annál rosszabb ha eljössz a világ végére haknizni egyet és még szét is aláznak?
Szép volt
Nagyon sok múlik a taktikán és játékfelfogáson.bence0330 írta: ↑2023.01.15. 21:25:58Amennyire féltem Busitól meg a "4-4-2"-től, annyira jött be Xavi összes döntése eddig. Araujo a szélen adott volt, egyik kulcs volt tavaly is, de azért akkor is egy pici rizikó. A 4 középpályással uralunk, balra Baldé került főleg a sebesség miatt, jelen állás szerint zseniálisan meccsel...
Dembélé összes döntése rossz már megint, de épp elég zavart kert, hogy féljenek tőle.

Nagyon kéne hogy fejben felépítsük magunkat és elűzzük ezt az UEFA átkot, mert már ami kialakult mentális blokád a BL himnusz megszólalásakor az rémisztő.Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.01.15. 21:17:37Bosszús vagyok én is, de rengeteget fejlődtünk ez idő alatt, ne feledjük el, hogy a védelmünk kb ilyen "ki ér rá szerdán játszani" szintű volt. Ez így kellett történjen, EL-ben kell nagyot menni, rengeteg lehetőség van ebben a fiatal csapatban.
Bosszús vagyok én is, de rengeteget fejlődtünk ez idő alatt, ne feledjük el, hogy a védelmünk kb ilyen "ki ér rá szerdán játszani" szintű volt. Ez így kellett történjen, EL-ben kell nagyot menni, rengeteg lehetőség van ebben a fiatal csapatban.

Épp ezen elmélkedtem én is hogy mekkora anomália már ez az egész.bence0330 írta: ↑2023.01.15. 21:15:03Baldé nem véletlenül vezeti az idei La Liga sebességlistát... brutál volt ez a megindulás, és ezután még egy ilyen pontos passzal is megtalálni Dembouzt.... ő szerintem top5-be kell, hogy érkezzen a jövő évi GB listán. 10-be nagyon minimum.
Elképesztő, mennyire elfojtjuk a madrid játékát. Borzasztó belgondolni, hogy ők simán továbbmentek egy BL-ben, mi meg úgy estünk ki, hogy a két csapat közül mi vagyunk játékban a jobbak.![]()