Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
A Real ellenünk mindíg hagyja, hogy csináljuk amit tudunk, nagyon nem érdekli őket a "dominancia" és erre majd reagálnak valahogy, ez ma sem lesz másként. Ezt szokás úgy értékelni, hogy Busi adja a dominanciát.....
Az imádott új párodnak néha azt is elnézed, ha sorozatgyilkos.MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.01.15. 19:26:03Ha tudnám hogy mi vezette rá az elődöntőt nézve hogy Busit berakja lassítani a játékunkat, mindezt egy szélvész RM ellencsababarca írta: ↑2023.01.15. 19:14:58Xavi levonta a megfelelő következtetést:D
Busquetst betolta, hiába működött elég jól az elődöntőben a csapat.
Legalább 4 kp van, és nem DeJong kárára hagyta ki. A másik három kp kb elfedi Busquets játékát, aztán majd kaphat egy 7-es osztályzatot, és le lehet írni, hogy nem játszott rosszul![]()
Nézzük a jó oldalát, legalább nem fogja Xavi becserélni.![]()
![]()
Vannak dolgok amit nem értek, leginkább az hogy hogysikerült becsukott szemmel néznie a második félidőt úgy hogy ne vegyük észre?![]()
Égbekiáltó volt a különbség tempóban akkor amikor DJ forgatott és akkor mikor Busit becserélte
Ha tudnám hogy mi vezette rá az elődöntőt nézve hogy Busit berakja lassítani a játékunkat, mindezt egy szélvész RM ellencsababarca írta: ↑2023.01.15. 19:14:58Xavi levonta a megfelelő következtetést:D
Busquetst betolta, hiába működött elég jól az elődöntőben a csapat.
Legalább 4 kp van, és nem DeJong kárára hagyta ki. A másik három kp kb elfedi Busquets játékát, aztán majd kaphat egy 7-es osztályzatot, és le lehet írni, hogy nem játszott rosszul![]()
Nézzük a jó oldalát, legalább nem fogja Xavi becserélni.
davi10 írta: ↑2023.01.15. 18:54:25TS - Araujo, Kounde, Christensen, Balde - Busi, FDJ, Gavi, Pedri - Dembele, Lewandowski
Busi nagyon kellett a kezdőbe!!!
Túloldalt nincs meglepetés
Courtois - Carvajal, Militao, Rüdiger, Mendy - Camavinga, Modric, Kroos, Valverde - Benzema, Vinicius
[/quote Ő adja a stabilitást

http://livetv.sx/enx/

A "távkapcsoló a kézben" topic szavazásában gyűjtöttünk össze pár linket, de úgyis jön majd még pár.

Rendes játékidős Barcelona győzelmet akarok méghozzá legyen mondjuk 4:1 az eredmény. Az szerintem nekünk jó. Nekik meg nem annyira.davi10 írta: ↑2023.01.14. 14:00:52Nekem amúgy a stadion se tűnik olyan nagynak, amiben lebonyolítják, bár papíron 68 ezres ez is. Reméljük a döntőben legalább teltház lesz, és legalább anyagilag jól járunk.
Kezdem érezni a hype-ot, pedig tudom, hogy ez a legkisebb jelentőségű kupa azok közül, ahol még versenyben vagyunk. Lehet, hogy én kényelmesedtem el az elmúlt tizenx évben, nálam az volt a standard, hogy kupa nélküli szezon elfogadhatatlan. Ez most átállt arra, hogy egymást követő 2 szezon kupa nélkül az
Jó lenne mostmár behúzni, legalább kerül valami a vitrinbe, eddig az évtized szekciója elég üres lehet a Barca múzeumbanPlusz talán átlendíti a csapatot a holtponton. Ettől függetlenül, ha emellé nem sikerül még egy címet beszedni idén, nálam akkor is kudarcként lesz a szezon elkönyvelve.
A Real-t soha nem szabad lebecsülni, ettől függetlenül egy kicsit magunkat tartom esélyesebbnek, csak a hiányzóik miatt. Nálunk egyelőre nincs hír, hogy Frenkie és/vagy Dembele ne lenne majd bevethető holnap.

Okker. Valoban, meloban kicsit felreneztem, amit irtal.gy írta: ↑2023.01.13. 22:12:43Pont ezt írtam, ha már ilyen szépen megszedte magát a haverjai kárára (akik mehetnek a világ másik végére dupla meccsen szívni) legalább tehettek volna bele egy záradékot hogy ha a dolgot ahogy tető alá hozzák az arabok rossz fényt vet a ligára akkor el lehet állni az egésztől... Most akkor újra el is bírnák adni pl Kínába. Mégse annyira eszes Piqué barátunkultrasur írta: ↑2023.01.13. 10:32:19FYI ezt az arab parádét Piqué és Rubiales bizniszelte. Ezen a tornán is 4 millió eurót keres a jó öreg Gerárd.gy írta: ↑2023.01.13. 09:01:08
Ennyi. A félig üresen álló lelátók a legnagyobb vicc kategória. Bernabeu barátunk beletehetett volna egy záradékot a dealbe hogy ha a helyi körítés rontja a liga presztízsét akkor kártérítéssel elállhatnak a további évektől. Legalább még egyszer el bírták volna adni a meccseket mondjuk a távol keletre...![]()
Egyébként a csapatok is komoly pénzt kapnak. Tavaly talán 8m ütötte a barca és real markát is.![]()
Pont ezt írtam, ha már ilyen szépen megszedte magát a haverjai kárára (akik mehetnek a világ másik végére dupla meccsen szívni) legalább tehettek volna bele egy záradékot hogy ha a dolgot ahogy tető alá hozzák az arabok rossz fényt vet a ligára akkor el lehet állni az egésztől... Most akkor újra el is bírnák adni pl Kínába. Mégse annyira eszes Piqué barátunkultrasur írta: ↑2023.01.13. 10:32:19FYI ezt az arab parádét Piqué és Rubiales bizniszelte. Ezen a tornán is 4 millió eurót keres a jó öreg Gerárd.gy írta: ↑2023.01.13. 09:01:08
Ennyi. A félig üresen álló lelátók a legnagyobb vicc kategória. Bernabeu barátunk beletehetett volna egy záradékot a dealbe hogy ha a helyi körítés rontja a liga presztízsét akkor kártérítéssel elállhatnak a további évektől. Legalább még egyszer el bírták volna adni a meccseket mondjuk a távol keletre...![]()
Egyébként a csapatok is komoly pénzt kapnak. Tavaly talán 8m ütötte a barca és real markát is.
Akkor el tudod képzelni, hogyan éltem át én a korábbi időszakot.....