A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Tud ő ennél jobbat is. Valami ilyesmire gyanakszom: "Ő adta meg a stabilitást és a tapasztalatot, amire szükségünk volt ahhoz, hogy megnyerjük ezt a nehéz mérkőzést" Még valahogy a kapitány szó is bele lesz fűzve.Robcsyy írta: ↑2023.01.12. 23:00:47Hamarabb mondaná, hogy “nehéz vót a levegű”, minthogy Sergi az oka.csababarca írta: ↑2023.01.12. 22:51:32Na köszi TS illetve a rúgóknak is pacsi, nem tojtak be.
Szerencsére nem a fejben gyengék mentek oda lőni.
Azért Xavi remélem nem vakult meg, és látta mitől/mikor változott meg a játék képe.
Hamarabb mondaná, hogy “nehéz vót a levegű”, minthogy Sergi az oka.csababarca írta: ↑2023.01.12. 22:51:32Na köszi TS illetve a rúgóknak is pacsi, nem tojtak be.
Szerencsére nem a fejben gyengék mentek oda lőni.
Azért Xavi remélem nem vakult meg, és látta mitől/mikor változott meg a játék képe.
Köszi, nekem jó volt, el is mentettem a linket.Kalmi78 írta: ↑2023.01.12. 18:45:33Sziasztok!
Ugyan holland nyelvü de itt minden Barca meccset közvetitenek.
http://www.cyfostreams.com/
Hogy találta ki, h leviszi a két legjobbat?!csababarca írta: ↑2023.01.12. 22:51:32Azért Xavi remélem nem vakult meg, és látta mitől/mikor változott meg a játék képe.
Tudom, a jh poszt, de szerintem a legjobb kezdőnk akkor lenne, ha Robi helyett ott Kounde van és belül Araujo mellett Christensen. A többi ok.visca el barca írta: ↑2023.01.12. 19:20:42Kb a legjobb kezdo. A bl blama utan varhato volt h minden jelentektelen kupaert kaparni fogunk. VISCA!
Kb a legjobb kezdo. A bl blama utan varhato volt h minden jelentektelen kupaert kaparni fogunk. VISCA!

https://livetv.sx/enx/eventinfo/1018483 ... barcelona/efrijegevaga írta: ↑2023.01.12. 13:08:29Ha valaki tud, este küldjön egy linket, hol nézhető a Betis elleni elődöntő. Köszi előre is.
Na ez az.
Nem az a baj, hogy le kell játszani a szuperkupát, hanem az, hogy több ezer kilométert kell hozzá repkedni, a bioritmustól gyökeresen eltérő időrendre át és visszaállni pár nap alatt (nem lehet..), egész más klímájú országba, edzőközpontba, stadionba menni edzeni, játszani.... ez mind kiugróan megnöveli a sérülésveszélyt, mert jelentős mértékben befolyásolja a játékosok fizikai állapotát.visca el barca írta: ↑2023.01.12. 08:31:52
ennyi erővel bajnokik se legyenek meg semmilyen meccs, mert minden meg lehet sérülni.
csak stream
ennyi erővel bajnokik se legyenek meg semmilyen meccs, mert minden meg lehet sérülni.