Én nem értem, hogy lehetsz ennyire elvakult vele kapcsolatban.csababarca írta: ↑2023.01.09. 20:42:49Spanyol és PL fóbiám van.
Hányok ezektől a futószalag tucatoktól.
Bocs, ez az én véleményem Gaviról is.
Egy túlfújt valaki, ha az alameriaban csinálná ezt, fogalmatok se lenne róla, hogy lètezik.
Teljesen oké, ha valakinek nem szimpi ez a brusztolós, darálós stílusa, vagy egyáltalán csak a vicsorgós hiperaktív jelenség. Ha nem 17 éves kertitörpe lenne gránátvörös-kékben, akkor lehet nekem se jönne be.
Azt meg még osztom is, hogy egyelőre kár és korai őt és Pedrit Xavihoz és Iniestához hasonlítani (még akkor is, ha teljesen igaz, hogy utóbbiak ennyi idősen sehol se voltak relatív teljesítményben).
De szerintem nagyon jól lát a pályán, kifejezetten jók a labdái és az előrejátéka is (ha és amikor vannak társai, akik felnőnek a feladathoz, pl Pedri, Lewa, Dembelé időnként), sőt, amikor kapu elé kerül, ott is megállja a helyét, az átlagos barcás középpályásnál jobban.
Annyi egymástól kvázi független forráss értékeli őt: a szurkolók elsöprő többsége, a fórumozók abszolút többsége, megnyerte az év legjobb fiatalja címet Pedri után, volt MOM a vb-n, folyamatosan el vannak ájulva tőle a különböző elemzők, talán neki van a csapatból a legtöbb hivatalos MOM díjja is idén, és nem egy alkalomra biztosan emlékszem, amikor legjobb volt, mégis Lewa kapta (természetesen, 2-3 gól miatt, ahogy azt szokás). A transfermarkt, és hasonló oldalak a világ egyik legértékesebb középpályásaként tartják számon, mostmár tartósan.
Ha ezeket mind leosztod hárommal, még akkor is top kategóriás kp-t sugall minden. Mégegyszer: oké, hogy neked nem jön be, és az is oké, ha valakinél éppen hogy visszás hatást ér el az adott játékos körüli hype.
De amennyire nem ismered el az ő teljesítményét, és képességeit, szerintem pont az van túlfújva. Nyilván nem én vagyok a legalkalmasabb ember arra, hogy ugyanezekkel a mondatokkal némi belátásra vagy nyitásra bírjalak, de megtettem, amit megkövetelt a haza.