Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem azért (én legalább is így tudom), mert a sport klub is adja az összefoglalót, lehet, hogy ők adhatják le előbb, én legalábbis mást nem tudok elképzelni, de tény, hogy ez a 22:15 nem éppen a legideálisabb időpont.Atesz írta:De Miért 22:15-kor lesz az összefoglaló????![]()
Subinho írta:A Sport1 TV hivatalos közleménye
2006.08.24., Forrás: Sport1 TV
A hétvégén kezdődő Primera División küzdelmeiről sem maradnak le a Sport Tévé nézői! Az első fordulóban szombaton a Sport1-en 21.45-től tekinthetik meg a Valencia-Betis találkozót, míg vasárnap a Sport2-n 19.00-tól láthatják a Real Madrid-Villarreal mérkőzést. Hétfőn 22.15-től a forduló összes találatát megtekinthetik a Sport1-en sugárzott összefoglalóban.
A kiemelésnél és a sorsolásnál két külön dolgot néznek. Csoportkörbe jut pl a két nagy bajnokság első két helyezettje. Olasz is, azaz három, de az nem jelenti azt, hogy kiemeltek lesznek.Subinho írta:gratula a srácoknak!!! nagy megtiszteltetés, hogy minden mezőnyjátékos díjat a barca kapott. csak a kapusposzt nem, de ezt eddig is tudtuk!!! a többiek meg egyszerűen: A LEGJOBBAK!!!
az idei BL sorsolás több, mint érdekes: hogy kerülhetett össze az angol és a spanyol bajnok??? nem értem! nem kalapok vannak??? a többi csoportot elnézve sokaknak nagyon gyenge meccsei lesznek. pl. a milan és a real megint halál-könnyű csoportba került.. bár a lyon megint guríthat egy 3-ast a margitnak...a milan meg itt sem lehetne...
na mindegy! nem félek a cselzitől, bár nagyon megerősödtek idén!!! gond is lehet velük, de így legalább nem kerülünk össze a 16-ban... ennek asszem murinnyó örül a legjobban....
Na már 3. éve ezt mondjátok.sanyahm írta:Az tény, és elismerem, hogy jelenleg jobbak vagytok. JELENLEG. Én nem írom le a Barcát, de szerintem most a Madrid lesz a bajnok...
Azért, mert sztem még mindig nem döntötték el, h ki és hol, nah meg azt sem tudni, hogy mikor kezdődik ez a legfontosabb, amint meglesz ezek mindegyike meglesz a progi isvisca el barca írta:hu jo ez az nso-s izé![]()
kár h serie a nincs
Köcce, nagyon király a progiDrigo írta:Teesék:Fernando írta:Sehol nem találom ezt a progit az nso-n
ITT mindent megtalálsz, mihelyst elkészül az UEFA Kupa és a BL sorsolás, gondolom azokat is felrakják.
Teesék:Fernando írta:Sehol nem találom ezt a progit az nso-n