Sanama írta: ↑2023.01.08. 23:09:58
Tegye fel a kezét, aki 1 év alatt lát bármi előrelépést. Én sajnos nem, és nekem hatalmas csalódás eddig a teljesítménye.
Pedig azért akit kért, az kb. megkapta, - ha jól rémlik -, és semmi szisztémát, elképzelést nem látok. Plusz érthetetlen döntések sora.
Nekem egyelőre elég nagy előrelépés pl az, hogy nem a negyedik helyért megyünk, hanem próbáljuk megőrizni az előnyünket listavezetőként.
Szerintem egyáltalá nem azokat kapta, akiket kért, azokat kapta, akiket Laporta kért. És az inkább a te hiányosságod, ha nem látsz szisztémát és elképzelést. Más kérdés, hogy mennyire működik, kinek hogy tetszik, és ezektől függetlenül van-e benne jövő. De ha látni se látsz, akkor baj van.
Mai meccs: egyáltalán nem vagyunk jó formában, az Atleti igen. [auto_cenzúra] naptár, [auto_cenzúra] időjárás, idegen katlan, és rohadtul nem a mi szánk íze szerint alakult a meccs képe (nagyon fizikálissá vált már hamar). Mégis: nyertünk, egyáltalán gólt rúgtunk, nem 1 és nem 2 helyzetünk volt, mindezt Lewa nélkül. Tök mindegy, mennyire van ez messze attól, amit megálmodnánk magunknak, attól még nagy előrelépés, hogy ilyesmiket tudunk csinálni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila