Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nekem kimaradt teljesen ez a Valverde sztori, akkor viszont nem is tudom, hogy mit keres a pályán. Nyilván ez egy komoly dolog, ha emiatt nem teljesít akkor ennek nem sok értelme van, de gondolom beszéltek vele erről a klubnál, hogy akar-e pihenőt.bence0330 írta: ↑2023.02.05. 15:54:46
Ja, Valverde párja ha jól tudom, elvetélt, és a VB kezdetétől árnyéka önmagának, ő cipelte a Madridot a hátán ősszel.
Vinire mondjuk gusztustalanul rá is vannak szállva... nem csodálom, hogy idegesek, 29 szabálytalanságnál tart a Mallorca, az azért elmebeteg szám.
Jobbak voltak a második félidőben, de helyzetekben ez kevéssé mutatkozott meg a büntetőn kívül. A Mallorcának iss volt egy ziccere még.
Ja, Valverde párja ha jól tudom, elvetélt, és a VB kezdetétől árnyéka önmagának, ő cipelte a Madridot a hátán ősszel.Sinya22 írta: ↑2023.02.05. 15:45:49Már nem nézem a 2. félidőt, de teljesen szét vannak hullva, ahogy láttam Valverde aki azért alapvetően jó játékos, finoman szólva sincs jó formában, a 3 öreg nélkül nincs meg az a faktor sem, hogy a halálból is bármikor megfordítják, akár 2 gólról is.
Vinicius meg technikailag rengeteget fejlődött, de fejben annyira gyenge, hogy sosem tud húzóember lenni. Kb a 3. percben odaléptek neki, és támadja a bírót egyből, majd ezt megtette még jó párszor. Ennyire hamar kihozni valakit a sodrából, nem is tudom láttam-e ilyet valaha.
Már nem nézem a 2. félidőt, de teljesen szét vannak hullva, ahogy láttam Valverde aki azért alapvetően jó játékos, finoman szólva sincs jó formában, a 3 öreg nélkül nincs meg az a faktor sem, hogy a halálból is bármikor megfordítják, akár 2 gólról is.
Játékosként nagyon bírtam, de edzőként finoman szólva is véleményes. Talán valami olasz kiscsapat még lát benne lehetőséget.
Hát, még nem kiabálnám el. 2-1. De nem is az, nekem maga a játékuk az, ami nagyon tetszik most. Kicsit egy gyengébb kiadású Arsenal ugrik be róluk.
Ja, tegnap mindenki 0 volt a kapusukon kívül, tény. Ők inkább általánosságban az egész szezonról beszéltek, hogy milyen gyengék a támadóik. És ja, Mendy ott kb annyit kap, mint itt Busi vagy SR, ha játszik.brazilfan írta: ↑2023.01.08. 06:31:30Jogosan fújnak, Valverdét nem lehetett észrevenni, Benzema öreguras volt, Vinicius meg nagyon pontatlan. Nem tudom, Mendyről és általában a védekezésről miket kommenteltek, de az sem volt betonbiztosabb, mint a miénk. Állítólag Modric hosszabbítana, aminek, szintén állítólag, Madridban örülnek, pedig a tegnapi játéka neki sem volt az a kimondott örömfoci. A meccset látva meg nem mondtam volna, hogy két aranylabdás is a pályán van.
Jogosan fújnak, Valverdét nem lehetett észrevenni, Benzema öreguras volt, Vinicius meg nagyon pontatlan. Nem tudom, Mendyről és általában a védekezésről miket kommenteltek, de az sem volt betonbiztosabb, mint a miénk. Állítólag Modric hosszabbítana, aminek, szintén állítólag, Madridban örülnek, pedig a tegnapi játéka neki sem volt az a kimondott örömfoci. A meccset látva meg nem mondtam volna, hogy két aranylabdás is a pályán van.
Igen, és most derült ki újra, hogy mennyit számít a múlt heti két pont elszórakozása. Az utóbbi időben mutatott helyzetkihasználásunk nem ad okot a túlzott optimizmusra. De hátha kijön a lépés és nyerünk, illetve bizom benne, hogy nem a rugdalózásé lesz a főszerep.MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.01.07. 18:34:23RM vereség, lehetőség a 3 pontos előnyre----> Minden adott egy holnapi lelketlen, 0 hajtásos ötlettelen meccsre a részünkről
Ettől függetlenül jó jel hogy holnap ennek tudatában meccselhetünk, bár a mostani helyzetkihasználásunkat látva nehéz elképzelni hogy behúzzuk az Atleti ellen idegenben.
Igen, de én nem a szabály alkalmazását vitatom, hanem a szabály megalkotását érzem életszerűtlennek, a focitól idegennek. És tudjuk jól, hogy nem mindegyik esetet nézik vissza, szerintem elsőre most sem tűnt fel senkinek, Vinicius kivételével, és csak az ő reklamálása miatt pörgették vissza.
Én is ettől félek vagy hogy akár még ki is kaphatunk. Pedig ez az Atletico már nem az a csapat, amely korábban volt, mostmár azért sokan elkalapálják őket. BLből is korábban tovább mentek volna, most meg csoport utolsók lettek.MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.01.07. 18:34:23RM vereség, lehetőség a 3 pontos előnyre----> Minden adott egy holnapi lelketlen, 0 hajtásos ötlettelen meccsre a részünkről