Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont ezért jöttem fel én is a fórumra, hogy megkérdezzem, h mi a fene történt, pár hete még a top5 stabil embere között volt Pepnek. Vmelyik meccsen pár hete, Pep már megint vmi hülyeséget kotyvasztott és jobb szélső volt a portugál, azóta játszani se láttam.
Nem tudom, nekem is fura, de jobban örültem volna ha ide jön inkább. Nem pont a bajorok erősödnek még jobban. Mazraoui és egyelőre Pavard is ott van arra aa posztra. Fura, lehet így könnyebben jön majd a francia ide, kérdés híg, hogy ő e a jobb vagy Arnau mondjuk. Ezek miatt a liga szabályok miatt le fogunk maradni az elittől.
Romano szerint vásárlási opcióval indul útnak, kérdés, hogy tényleg opció vagy kötelezettség lesz és milyen árban.visca el barca írta: ↑2023.01.30. 14:09:27Mi majd elhozzuk pavardot
Viccet felreteve, vhol mókas, h egy 2027ig ervenyes szerzodessel rendelkezo, 70 millios vilagklasszist kolcsonadnak. Mi miert nem tudnk ilyen uzleteket csinalni?
Mi majd elhozzuk pavardotsanika01 írta: ↑2023.01.30. 13:32:10Most olvasom, hogy Joao Cancelo nagy eséllyel a Bayernben folytatja kölcsönben és esélyes, hogy ocpiója is lesz rá a nyárra. (Sky + Romano)
Ahogy látom, Barcelonában nagyon nincs pénz, pedig egy ilyen ügylet nagyon jót tett volna szerintem a csapat jobb oldalának.![]()
Fogalmam sincs ki ő, de amúgy ma már nem nem kell világklasszisnak lenni, hogy valakiért 100 milliót fizessenek. Beteg dolgok folynak a labdarúgásnak, többek között az ilyenek miatt ábrándulok ki egyre inkább ebből a sportból.
Lehet. Bár mondjuk pont ő az az elmúlt évekből, aki ingyen érkezőként üzleti szempontból nem volt bukta, és amúgy azért a teljesítményével sem, sokszor tartott minket tavaly lélegeztetőn. Mondjuk neki sokkal jobban illik a kakas a szemétdombon szerep, szeret kitűnni. Amennyire nincs gólvágója a matracosoknak, ez lehet, hogy ott még össze is jöhet.
Romano szerint Memphis pótolhatja, gondolom odaadjuk gombokért, ahogy szoktuk ilyenkor. Ők keresnek 11m egy kölcsönnel, mi meg kapunk 0-t és gondolom a fizetése egy része is itt marad.
Az ég adta világon semmit nem tett hozzá a franciák játékához. Védekezés még kb oké, de előre nulla.
Azért Koundé-t egyáltalán nem nevezném vaknak jobbhátvédben, mégis csak összehozott egy vb ezüstöt azon a poszton...visca el barca írta: ↑2023.01.06. 13:30:34viccet félretéve, van egy jobb bekkünk, egy rém gyenge bellerin és ennyi. a többinek aki ott erőltetünk (sr, araujo, kounde, balde) köze sincs ahhoz a poszthoz.
viccet félretéve, van egy jobb bekkünk, egy rém gyenge bellerin és ennyi. a többinek aki ott erőltetünk (sr, araujo, kounde, balde) köze sincs ahhoz a poszthoz.
Tehát jobbhátvéd poszton rosszabul állunkvisca el barca írta: ↑2023.01.06. 12:50:24főleg h az egyik mostanában állandóan sérült, a mások meg jobb bekket játszik....
főleg h az egyik mostanában állandóan sérült, a másik meg jobb bekket játszik....
Felmerült még nyáron, amikor úgy tűnt hogy a Koundé ügylet kútba esik. Koundét hoztuk végül, 40 milliónk meg most nem hiszem hogy van egy újabb középhátvédre. Inigo is max azért fog jönni, mert ingyen lesz. Sajnos 3 poszt is fontosabbnak tűnik most, mint a középhátvéd.barcamessi írta: ↑2023.01.05. 20:48:59Badiashile---> Chelsea 38 millió, 7,5! éves szerződéssel
Kár hogy nálunk fel sem merült a neve..21 éves, 38 milliót bármikor kicsengettem volna érte. Araujo, Koundé, Christensen és ő sok sok évre megoldotta volna a kh porblémáinkat. Ehelyett majd nyáron hajkurásszuk a C kategóriás Inigo Martinezt, meg nézhetjük még pár évig EG szerencsétlenkedését.