Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem csak akkor nem kapja meg az aranylabdát, ha a szezon hátralevő összes meccsén lő egy öngólt.
visca el barca írta: ↑2022.12.19. 08:02:40Kb már az utolsó 3 barcás szezonjában is csak sétálgatott, nem hinnem, hogy annyit jelentett a parizsi kaland. A vb is csak akkor futott mikor nagyon kellett...
Ráadásul mindezt Magyarországon, ahol az egész kezdődött
Kb már az utolsó 3 barcás szezonjában is csak sétálgatott, nem hinnem, hogy annyit jelentett a parizsi kaland. A vb is csak akkor futott mikor nagyon kellett...
A párizsi váltás azzal hozta neki a legtöbbet, hogy a tavalyi évet végigpihente, hogy katarban csúcsformában lehessen.
Teljesen egyetértek, annyi különbséggel, hogy nálam egyértelműen minden idők legnagyobbja. A nagyapáinknak, apáinknak volt Puskásuk meg Peléjük. Nekünk van Messinek, köszönet érte a sorsnak.csababarca írta: ↑2022.12.18. 20:01:17Hát nekem azt hiszem ki lett maxolva ez a foci nevezetű sport.
Többet nem kívánok semmit, csak próbálom majd élvezni a Barca meccseket, meg világversenyeket, de ennyi.
Amit itt ezen a vb-n letett, 35 évesen, megannyi válogatott csalódás után...elképesztő.
Az, hogy GOAT vagy sem, az most nem is érdekel, nem megyek bele a vitába. De hogy az elmúlt 20 év legnagyobb alakja, az szerintem ezen az estén bebizonyosodott, teljessé vált.