Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Már miért ne lehetne?

Hagyjuk, nálad nem lehet rá semmi kritikát mondanicsababarca írta: ↑2022.12.13. 21:35:04Na ugye:D
Erről beszéltem egyébként pont.
Amikor kell akkor fut, feleslegesen nem.
Gvardiol, a City új 100 millás védőjének mondták![]()
Aztán a nyugdíjas, lesajnált Messi kicsit befűzte az oktatófilmet.
Na ugye:D

Nyilván a klasszisa hozza ki a pluszt, de szerintem inkább a helyezkedés mit kap labdát, mint a futómennyisége miatt, vagyis ez biztos, meg keresik labdával.csababarca írta: ↑2022.12.13. 20:57:40Támadásban futott eddig is, ha nem futna, akkor nem tudna labdát se kapni.recrea írta: ↑2022.12.13. 20:49:54
Védekezésben a legfelső ember tudtommal a center/csatár. Egyébként én a támadásról beszélek, nem a védekezésről.
Nem Messi kvalitásait vitatom, hanem egy teljesen egyszerű dolgot mondok, ami a Barcaban is mindekinek kiszúrta a szemét. Nem tudom nála jobban, azt állítom, h nálad tudom jobban
Szerintem is odateszi magát ma, nem szorul magyarázatra.
Egy átlagos játékosnál igazad lenne.
nálam jobban tudhatod, az nem igazán érdekel, hogy így gondolod.
Messi máshogy tudja/érzi a dolgot, elég eredményesen ezen a vb-n is.
Támadásban futott eddig is, ha nem futna, akkor nem tudna labdát se kapni.recrea írta: ↑2022.12.13. 20:49:54
Védekezésben a legfelső ember tudtommal a center/csatár. Egyébként én a támadásról beszélek, nem a védekezésről.
Nem Messi kvalitásait vitatom, hanem egy teljesen egyszerű dolgot mondok, ami a Barcaban is mindekinek kiszúrta a szemét. Nem tudom nála jobban, azt állítom, h nálad tudom jobban
Szerintem is odateszi magát ma, nem szorul magyarázatra.