A papírforma valóban az, hogy a franciák behúzzák az egészet, elképesztő keretük van, önmagában az látjuk hogy nem elég, de emellett fegyelmezetten játszanak, és megvan minden meccsen az elképzelés, hogy hogyan akarnak/tudnak nyerni. Tegnap is bár az angolok egy fokkal jobban pörögtek, folyamatosan azt éreztem, hogy ha másodjára is egyenlítenek az angolok, akkor franciák mennek előre és nyernek.
Így hogy nem is toltak hosszabbításos meccset, kb a legfrissebbek a 4 közül. Marokkó rengeteg szurkolót szerzett szerintem, alapból nagy a tábor, de most még többen fognak nekik szorítani, de én azt gondolom hogy az elmúlt 10 év legnagyobb csodája lenne, ha a franciákat is kiejtenék.. akkor tényleg be..rok
A másik ágon szerintem elfogy a horvát szerencse, küzdenek meg minden, de 120 perc alatt még is csak 1 megpattanó góljuk volt a sokkal jobb brazilok ellen, minden meccsen nem lesz mák. Más kérdés, ha Messiék 90 perc alatt nem rendezik le, akkor megint a lelki erő Modricéknál lesz.
Szurkolok Messinek, már alapból így álltam hozzá a vb-hez, közel van a siker, de marha nehéz lesz.