Európa-bajnokságok & Világbajnokságok
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
ha egyszer CR eltűnik a pixisből, talán még képes is leszek szurkolni a portugáloknak
örülök, h kizúgott, nehéz lett volna olvasni/hallgatni a sok baromságot, ha összehozza a botoxosnak a VB-t a csapata.

- Chino
- Llegenda del Barça
Nem akarok elfogult lenni, de a portugálok kaptak több mint egy félidőt, hogy csináljanak valamit, most Marokkó felválllalta a játékot, nem kellett 30 méteren belül tíz ember ellen támadni.
Sőt, még veszélyesebbek is voltak az arabok, lehetett volna kettő is közte a félidőben. Az előző meccsen Simon lefeküdhetett volna aludni. Még kaptak 6-7 perc emberelőnyt is.
Pepét meg imádom.
Ez a nyilatkozat.... Hogy valaki ennyire ne tudjon veszíteni!
Sőt, még veszélyesebbek is voltak az arabok, lehetett volna kettő is közte a félidőben. Az előző meccsen Simon lefeküdhetett volna aludni. Még kaptak 6-7 perc emberelőnyt is.
Pepét meg imádom.

Forca Barca!!!!
- Messithebest
- Director del Fútbol
Hát ez gyönyörű
Már csak egy francia kiesést szeretnék este látni, és tökéletes a mai nap is 

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Nekem emészteni kell még ezt a horvát, marokko duót a legjobb négy között..... 
Nekem egyik csapat focija sem tetszik.....ennél már csak egy horvát-marokkó döntő lehet jobb.

Nekem egyik csapat focija sem tetszik.....ennél már csak egy horvát-marokkó döntő lehet jobb.
Kicsit deja vu erzesem van, brazilok lemossak Del Koreat, aztan kiesnek, a portugalok Svajcot es szinten.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Hát ezt nem hittem volna, kicsit megcsalt a portugálok előző meccse, azt gondoltam itt már Marokkó se tud csodát tenni.
De IGEN. Megcsinálták, ez a Bouno istenmódban véd a vb-n, elképesztően magabiztosan.
De az egész csapatnak pacsi, Saisst sérülés miatt cserélték le? Ő nagyon kellene majd a továbbiakban.
Ez a Chedirra meg remélem haza is utazik, már a spanyolok ellen is idióta volt, most meg két perc alatt kipirosozza magát, sokba is kerülhetett volna.
Este legyen egy jó meccs, nekem aztán mindegy.
Az a lényeg, hogy Messi viszi a válogatottat, Ronaldo kiesett, ez így remek.
Nagy félelmem volt, hogy a portugál válogatott megnyeri Cé-nek a vb-t, a nevek alapján benne lett volna.
De IGEN. Megcsinálták, ez a Bouno istenmódban véd a vb-n, elképesztően magabiztosan.
De az egész csapatnak pacsi, Saisst sérülés miatt cserélték le? Ő nagyon kellene majd a továbbiakban.
Ez a Chedirra meg remélem haza is utazik, már a spanyolok ellen is idióta volt, most meg két perc alatt kipirosozza magát, sokba is kerülhetett volna.
Este legyen egy jó meccs, nekem aztán mindegy.
Az a lényeg, hogy Messi viszi a válogatottat, Ronaldo kiesett, ez így remek.
Nagy félelmem volt, hogy a portugál válogatott megnyeri Cé-nek a vb-t, a nevek alapján benne lett volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2022.12.10. 18:11:28-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Egy francia-horvat visszavágót tudnék leginkább élvezni. Meglenne a sansz, lenne egy kis pikanteria, rég nem volt ilyen 86-90.

Nekem ehhez még kellene, hogy ma este mindkét csapat kiessen, de sajnos nincs ilyen opció.
Egyébként tényleg jól alakulnak a dolgok, bár a leszimpatikusabb csapatok számomra a csoportkörben már búcsúztak, de azóta nem panaszkodom.
Horvátok szimpatikusak, a múlkori ezüst után tudnék nekik örülni, argentinoktól Messi miatt nem sajnálnám, Marokkótól az underdog szerep miatt nem sajnálnám. Csak francia, angol győzelem ne legyen, és akkor már elégedett leszek.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Sorra jönnek a meglepetések, bár elnézve ezeket a favoritnak kikiáltott válogatottakat, nem lepődök meg, ahogy a Braziloknak sem éreztem a mélységét, ennek a Portugál csapatnak sem. Vannak jó nevet, játékosok, de valahogy nincs meg bent az extra. Ezt az extrát én Argentínában érzem, rajtuk látni igazán, hogy meccsről meccsre összeszokottabbak és bátrabbak.
Bár Ronaldo mindig is egy ellenfél volt, de nem ellenség, én sajnálom nem jön így már létre a nagy döntő, és valamilyen szinten szomorú ez a búcsú, bár ott volt a lábában ma a gól, megvolt a helyzete, ahogy Pepének is a fejese.. de ilyen ez, egy anti foci ma "célra" vezetőbb.
Bár Ronaldo mindig is egy ellenfél volt, de nem ellenség, én sajnálom nem jön így már létre a nagy döntő, és valamilyen szinten szomorú ez a búcsú, bár ott volt a lábában ma a gól, megvolt a helyzete, ahogy Pepének is a fejese.. de ilyen ez, egy anti foci ma "célra" vezetőbb.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Hihetetlen, a vb egyik szenzációja. Nem baj roncinak majd a következő vbn összejön, szánalomból kap egy helyet a keretben. Végül is emlékezeteset alakított ismételten. Figo óta nálam a portugálok Európa kancsói, óriási öröm hogy kizúgtak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2022.12.10. 18:02:20-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na ez férfi munka volt, első afrikai csapat,csak megeltuk ezt is. Megvoltak a portugál lehetőségek,de elképesztő hogy Marokkonak nem lehet gólt lőni, tényleg sehogy. Kémények, szívből. Nagyon oda kell koncentrálni ellenük akár az angoloknak akár a franciáknak. Mindkettőben van tuzero,de portugaloknal is volt,de higgadtság nem.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
igaz,Messi akkor helyette,azt hittem írtam kprabence0330 írta: ↑2022.12.10. 17:49:05Alapvetően tetszik, mint torna csapata eddig, de Alvareznél kb bárkit hamarabb tennék be, Ramos, Messi, Giroud, Richarlison, de még egy Kane-t is.Bob_Marley írta: ↑2022.12.10. 17:43:02Bármi lesz Bounou a torna kapusa
Hakimi is fixen jhv. Gvardiol,Stones,Theo
Ambrabat,Griezmann,Fernandez,Bellingham
Mbappe, Alvarez

Amúgy Kane is lehetne,persze sok függ a maitol,ez így nem igazán korrekt. De O hatalmasat tol
Giroud,Richarlison nálam nem

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Alapvetően tetszik, mint torna csapata eddig, de Alvareznél kb bárkit hamarabb tennék be, Ramos, Messi, Giroud, Richarlison, de még egy Kane-t is.Bob_Marley írta: ↑2022.12.10. 17:43:02Bármi lesz Bounou a torna kapusa
Mbappe, Alvarez
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Bármi lesz Bounou a torna kapusa
Mbappe, Alvarez
Mbappe, Alvarez

Valahogyan mindent elrontanak ezek a portugálok, de az is jól érzékelhető, ahogy a spanyolok ellen is, hogy marokkó látványosan el kezd fogyni 60-70 perc után.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Valahogy szerintem egyet bebrusztolnak a portugálok, és hosszabbításra mentik.
Bárcsak ne így lenne.
Bárcsak ne így lenne.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Igen, Marokkó eddig jobb. Portugálok még csak kontrollálni se tudják, viszont amit írni akartam,hogy ez döntő faktor lehet, hogy ebben a gólban a kapus is benne volt. Bouno viszont a tuloldalt a torna kapusa eddig, jó ómen lehet Marokkonak.
A szunet rosszkor jön a luzitanok,de ha megy majd az idő Pepet megfogjak még párszor futni. Döntő labdajuk volt a pirosaknak 2-0hoz
Ronaldo kötelezően kell most szünetben. Nyilván egy mesterhármas után nem hagyod ki Ramost,de itt fizikalitas kell,s Ronaldo. Jönnének szabadok, lepattanok
A szunet rosszkor jön a luzitanok,de ha megy majd az idő Pepet megfogjak még párszor futni. Döntő labdajuk volt a pirosaknak 2-0hoz
Ronaldo kötelezően kell most szünetben. Nyilván egy mesterhármas után nem hagyod ki Ramost,de itt fizikalitas kell,s Ronaldo. Jönnének szabadok, lepattanok

Az a csapat vezet, aki eddig jobban játszott. A gól óta viszont felpörögtek a portugálok, érdekes meccs lehet ez még. Kellett ez, hogy felpörögjenek egy kicsit az események.Bob_Marley írta: ↑2022.12.10. 16:43:06Na most ez tényleg nem érdemtelen. Portugálok mégcsak labdát tartani se tudnak eddig és sokadik beadasig elmentek a pirosak. A srác meg még mindig a levegőben,hova felment....
Hozzáteszem hanjon a kapus akkor mint egy tank jönni kell.
Ez sokat jelenthet,akik eddig tovabbmentek,ott extra kapus teljesítmény volt hátul.
Szerk: az labda volt a 2-0-hoz...
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Yessss!!!!
A spanyolok játéka így egy pici felmentést talán kap. Persze lehet, hogy fordítanak a portugálok, de eddig nem bírnak velük, és a spanyolok azért jóval kevesebbet engedtek nekik. Aztán lehet, hogy az lesz a különbség, hogy a spanyolok nem tudtak váltani, a portugálok meg fognak tudni.
A spanyolok játéka így egy pici felmentést talán kap. Persze lehet, hogy fordítanak a portugálok, de eddig nem bírnak velük, és a spanyolok azért jóval kevesebbet engedtek nekik. Aztán lehet, hogy az lesz a különbség, hogy a spanyolok nem tudtak váltani, a portugálok meg fognak tudni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na most ez tényleg nem érdemtelen. Portugálok mégcsak labdát tartani se tudnak eddig és sokadik beadasig elmentek a pirosak. A srác meg még mindig a levegőben,hova felment....
Ez sokat jelenthet,akik eddig tovabbmentek,ott extra kapus teljesítmény volt hátul.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2022.12.10. 16:44:39-kor.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azért itt Ronaldo még döntő lehet egy fáradtabb csapat ellen, bent közepén erőből. Marokkó hozzá ma is amit várni lehetett,s elől is vannak elfutasaik. Portugálok itt most keményen megfognak izzadni nem úgy mint Svájc ellen.

- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
ismerve CR-t meg a mákját, becserélnék az utolsó 10 percre, aztán a portugálok kapnának egy tizit, amihez nyilván ő állna oda, berúgná, és megnyernék vele a meccset