2022.12.09. 23:44:36
Aki látta a Copát, az tudja, hogy Martinez volt a különbség nekik az elmúlt évekhez képest, egyértelmű top2 játékosuk volt. Akkoriban 1-2 évig az egyik legjobb kapus volt, sokkal nagyobb formában volt, mint most, a tizik kivételével idén akkora hozzáadott értéke azért talán nincs, főleg a Copához képest. De hatalmas kedvencem.
Az meg egy dolog, hogy a hollandok rámolhattak volna hirtelen még 1-2-t, de az argentinok voltak jobbak, amikor akarták. És rögtön úgy jöttek ki a hosszabbításre, emelt fővel, hogy akarták, és onnantól kezdve szerintem a hollandok nem tudtak volna már mit tenni.
Az az angol francia meg tényleg nagyon érdekes lehet. Igazából a franciák feje főhet szerintem jobban, mert nem tudom, mivel tesznek jót, ha rendesen az angolok torkának ugranak, vagy ha visszafogottabbak lesznek. Mert ha helyet adnak az angoloknak, az hatalmas öngől is lehet, de közben meg lehet, hogy Mbappé ver egy mesterhármast, szóval... szerintem ez az ő oldalukon lesz keményebb döntéshelyzet, na.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy