Ronaldinho&Barca írta: ↑2022.12.06. 21:07:26
Érdekes látni, hogy akarva akaratlanul a nagy összevetést látni mindenhol Messi - CR és előbbi szerintem kifejezetten jól focizik, utóbbi pedig hazája válogatottjából is kikerült. Nagyot fordult a világ.
Igaz, de a portugáloknál azért most van egy viszonylag fiatal és agilis mag, akikre lehet építeni, az öreg CR gólokat még mindig tud lőni, de játékban itt már valóban csak kerékkötő.
Az argentinok csapat viszont nagyon gyenge Messi körül, ott neki kell húzni az egészet, ez pedig megy neki, ezt láthattuk már a hanyatló Barcánál mi közelről is. Igaz, a válogatottban később sikerült csak megérnie erre a szerepre, sok-sok éven keresztül maga alatt teljsített a tornákon, én tartom, hogy még 2014-ben is. A Copa-győzelemnél és most viszont tényleg viszi a hátán a csapatot, nekem most ezzel nagyot nőtt is a szememben.
Én ezt a Ramos srácot nem ismertem, igaz, Barca meccsen kívül mást alig néztem az elmúlt időszakban. Szép teljesítmény, biztos lesz hype körülötte. A kérdés az, hogy ez majd jó vagy rossz irányba befolyásolja a pályáját. Példát láttunk már mindkettőre.