Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Az hagyján, mert azért akkora mezőnymunkát most sem tesz bele a meccsbe. De szerintem konkrétan gyorsabb is lett, legalábbis látványra nekem úgy tűnik. Pedig azért eltelt 1,5 év közben.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.12.03. 21:54:30Amúgy tudhatnak valamit a PSG-nél ha Messi a meccs végefele jobban bírja mint az ellenfél védői, brutális
Ellenünk meg TOP Suarez formát hoz, ahogy illik

Amúgy Dybala miért nem játszik egy percet se az egész tornán? Ennyire nem férnek meg Messivel a pályán? Ennél azért jobb játékos hogy ennyire mellőzve legyen.

Vannak ilyen anomáliák, én például személy szerint Ochoát nem értettem sosem, mindegyik VB-n kivédte az ember szemét, és pl a 14-es VB-n Navassal egy kalapban volt ehhez képest nagyon más pályafutást futottak be.bence0330 írta: ↑2022.12.03. 18:03:44Dumfries egy vadállat. Igazi minőségi RB(nek ismerem el, ha elvonatkoztatok az Inter elleni meccsünkön bemutatott Suarezért.). Depay, Gakpo, DJ is magas szintet hozott, úgy általában mindenki tudta a dolgát. Noppert meg óriási felfedezés, szerintem a VB egyik legjobb kapusa idáig. Mi a fenét keres vajon 28 évesen egy Heerenveen-ben? Szintet lépett mostanság, vagy szimplán csak olyan hazafias klubhű "idióta", mint páran? Bár azért közben sok kiscsapatot megjárt...
Most nézem, hogy konkrétan a szülővárosában játszik.