2022.12.02. 12:38:26
Én nem értem miért bundáztok páran, ellazázták a spanyolok, ennyi történt,mindemellett nem is kifejezetten jók, így persze,hogy bajba kerültek a vérszemet kapott Japánok ellen. Busitól nem pattan el labda? Kivétel mikor róla kapja a Barca a gólokat. Nem is olyan keveset.
Szerintem amúgy nem olyan rossz a vb, az vicc, mikor ilyen lengyelek tovább mennek, a vb-n se lenne helyük, de ez van.
Más is mondta,vegyük észre, a foci megváltozott. Kevés az igazán fantasztikus karakter, ezért vannak ilyen debrőjnék elővéve,hogy micsoda szupersztárok.
Meg kell becsülni őket is, mert hasznosak, csak nem olyanok,mint amire festve vannak. Amint a gépezet körülöttük nem olajozott,elfogy a tudomány. Nem is volt. Egyszerűen most a TOPfocinak szürke, szófogadó katonák, futógépek kellenek. Ezért gyönyörködünk,ha egy névtelen(bocs a tunéziaiaktól) arab srác kioszt egy kötényt egy franciának,mert ez már nem alap.
Neymar tán az utolsó aki magas szinten színt visz a játékba, már rég Messiék sem ez a kategória,mert a kiöregedők egy mozdulatot se csinálnak feleslegesen. Ez van, remélem majd jön egy Messi-Ronaldo fiatal generáció,ami majd földbedöngöli technikával és váratlan húzásokkal ezt a pragmatikus "szuper" játékot. De a környezet, a gyerekfoci gyárak persze nem ezt segítik, mert ott sem azt dicsérik meg már legjobban,aki mindenkinek osztogatja a kötényeket. Aki szidja a vb-t,annak szerintem az egész mai focit kell szidnia.
Összességében azért vannak szórakoztató meccsek is, csak egyszerűen nincsenek meg a Ronaldinhok, Zidaneok, Roberto Carlosok. Csak a lelátón.
Szerintem a lenézett spanyol focit is meg kell becsülni, egyszerűen ott még maradt szórakoztató játék,ha pénz és így megfelelő emberanyag nincs is már, szerintem nézhetőbb,mint az ajnározott angol liga, a fenti okok miatt.