2022.11.29. 18:31:53
Jogos, 4-5ot en se tudok asszem felsorolni.
Nalam nem csak a franciak, a spanyolok is mindenki mas felett vannak eddig. A kulonbseg az, hogy a spanyoloknak kettobol jutott egy kemeny ellenfel, a franciaknak nem. Utobbiaknak ezert meg nem nagyon volt valodi eromero, hiaba meggyozo a ket meccsuk.
Egyebkent az angolok, a hollandok, ha megjon kicsit az onbizalom akkor akar Messiek is lehetnek brazilia jelenlegi szintjen. Portugalia is.
Igazan senki se jo, de mivel lattam a meccseiket, elotte viszont egyet se, es az oddsokat se, siman azt tudom mondani, h brazilia nalam nincs a fo eselyesek kozt. Viszont azt se mernem allitani, h ezek az emlitett valogatottak egymasra eresztve tuti igy vagy ugy dominalnak a masikakat.. majd meglatjuk.
Eddig egy igazi olyan meccs volt sztem, amin ket nagyon eros keret, es ket alapvetoen eros csapat meg szaktudas is csapott ossze, meg akkor is, ha egyik sem volt meg csucsra jaratva. Ez a nemet spnyol volt, es utobbiak sztem az eredmeny ellenere latvanyosan jobbak voltak.
Nemetek egyebkent sztem fele olyan gyengek sincsenek, mint az eredmenyeik, valojaban sztem a japn elleni eredmenyuk egy veletlen balszerencse volt, semmi mas.
Amugy meg nyerjen tolem akarki, senegal is, de nagyon nem csipem se a portugalokat, se a brazilokat, se a nemeteket. Barki masnak a gyozelmet konnyen el tudnam fogadni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila