Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Azért olyan rosszak nem voltak az argentinok, az első félidőben kifejezetten jól mentek, nem is tudom hány lesgólt lőttek, volt közte 1-2 centis is. Csak ott inkább múlt a vonalazgatáson, itt meg inkább a kapusbravúrokon. Persze ha az ellent is megnézzük, akkor jobbak voltak a németek.visca el barca írta: ↑2022.11.23. 16:05:05Azert nem rossz ez a nemet csapat, nyomorek argentinoknal klasszisokkal jobban fociztak ma. Igaz ugyanannyit ertek velebence0330 írta: ↑2022.11.23. 16:00:15A Japánokat a torna elején lehetséges meglepetésnek éreztem, de ezt azért nem gondoltam volna.Élmény nézni. Amikor nagy ritkán előrekeverednek, kifejezetten ügyesen kombináltak amúgy. És akkor a 14-es VB két döntőse megszívta az első kört. Az argentin blamát nyilván nem múlták alul, Japán azért nem rossz csapat.
Spanyol kezdo simon alba laporte busi azpi gavi rodri pedri torres asensio olmo
Azert nem rossz ez a nemet csapat, nyomorek argentinoknal klasszisokkal jobban fociztak ma. Igaz ugyanannyit ertek velebence0330 írta: ↑2022.11.23. 16:00:15A Japánokat a torna elején lehetséges meglepetésnek éreztem, de ezt azért nem gondoltam volna.Élmény nézni. Amikor nagy ritkán előrekeverednek, kifejezetten ügyesen kombináltak amúgy. És akkor a 14-es VB két döntőse megszívta az első kört. Az argentin blamát nyilván nem múlták alul, Japán azért nem rossz csapat.

Csak +2, de az is 13.00 kezdést jelent. Minden vb-n sajnos vannak korai kezdés a sok meccs miatt. Kíváncsi leszek, hogyan oldják meg a következő vb-n, amikor már 48 csapatos lesz. Ömlesztve párhuzamosan a mérkőzéseket? Vagy reggel 9 órási kezdésekkel este 10-ig?
marokko-horvat egy rem gyenge meccsen x.

Én igen, és akkor is a gauchok voltak a kolbász rosszabbik végén: 1990, Kamerun. Mondjuk később kiderült, hogy Kamerunnak erős csapata volt akkor. Lényegesen erősebbek voltak, mint a szaudiak.csababarca írta: ↑2022.11.22. 13:45:18Óriási blama, kb alltime top 10 meglepetés a vb-ken, én nem emlékszem hasonlóra.
Hát argentínoknak a csoportból is necces lesz ezután kijutni.