Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Vagy Alonso. Az biztos, hogy lesz kint még valakink, aki lesérülhet. De ha nem hülye teljesen LE, akkor Baldé megy, nagyon megérdemelné, és sokat dobhat a csapaton.
Én pont az argentínokkal vagyok így. Amikor még olyan játékosok voltak, mint Batistuta, Veron, Ayala, Aimar, Crespo, Almeida stb., egyszerűen imádtam őket. De idővel sajnos az igazi karakterek kikoptak onnan is.visca el barca írta: ↑2022.11.15. 06:48:07En szinte mindig a spanyoloknak meg a franciaknak szurkoltam, de mara már egyik csapat sem szimpatikus. Messi miatt az argentinokra nyomtam, hátha agyverzest kap a sok hater ha behuzzak (nem fogják)
Tavaly nyár óta nagyon egyben vannak az argentinok. Nagyon hajtanak, úgy néz ki, végre működik a csapat. Messi olyan szerepekörben játszik, amiben a legjobb, kiváló a csapatszellem, küzdenek hajtanak. S azért nem gyenge a csapat, talán a két szélsőhátvéd gyengébb, de azért Molina (Atletico) és Acuna (Sevilla) nem rossz játékosok. Végre van kapus is, aki nagyon jó és Otamendi ( ) mellett egy épkézláb védőtárs Lisandro Martinez személyében.Andris írta: ↑2022.11.14. 14:44:09Nekem ez új, hogy őket legnagyobb esélyesnek tartják. Ez tényleg így van?Subinho írta: ↑2022.11.14. 06:40:00A világ és Európa bajnok kerethez képest valóban sokkal gyengébb ez a spanyol keret, főleg elől, de az már nem most volt. A lehetőségekhez képest jó kerettel mennek a spanyolok. Most nincsenek akkora nagy húzónevek (Istenem, az a középpálya, amikor Busi, Xavi, Iniesta játszottak és ott volt még Cesc, vagy Silva), de így is elmehetnek a legjobb 4-ig.
A végső győzelemre legnagyobb esélyesnek tartott Argentína kerete mivel erősebb? Egy Meseivel kb.
Continuo meg szerencsétlen, elkezdte összeszedni magát, válogatottban is játszott, számítottak rá, erre utolsó bajnokin lesérül. Peches nagyon a gyerek, sajnálom.
Én azt gondoltam volna, hogy inkább a Brazilokat, Franciákat, ahol minden csapatrész igen erős. Argentínoknál ezt szerintem továbbra sem lehet elmondani, és ezerszer láttuk, hogy hiába van ott Messi, ez egy csapatsport. Hiába jobb mindenkinél tízszer, egy jobb csapat ellen valószínűleg ez kevés.
Én Portugáliát sem vetném el, pedig nem nagyon emlegetik őket. Nagyon erős keretük van, ők inkább Santoson csúszhatnak el, nem tudom képes-e a csapatban rejlő potenciált kihozni, főleg, ha CR-t erőltetik.Andris írta: ↑2022.11.14. 14:44:09Nekem ez új, hogy őket legnagyobb esélyesnek tartják. Ez tényleg így van?Subinho írta: ↑2022.11.14. 06:40:00A világ és Európa bajnok kerethez képest valóban sokkal gyengébb ez a spanyol keret, főleg elől, de az már nem most volt. A lehetőségekhez képest jó kerettel mennek a spanyolok. Most nincsenek akkora nagy húzónevek (Istenem, az a középpálya, amikor Busi, Xavi, Iniesta játszottak és ott volt még Cesc, vagy Silva), de így is elmehetnek a legjobb 4-ig.
A végső győzelemre legnagyobb esélyesnek tartott Argentína kerete mivel erősebb? Egy Meseivel kb.
Continuo meg szerencsétlen, elkezdte összeszedni magát, válogatottban is játszott, számítottak rá, erre utolsó bajnokin lesérül. Peches nagyon a gyerek, sajnálom.
Én azt gondoltam volna, hogy inkább a Brazilokat, Franciákat, ahol minden csapatrész igen erős. Argentínoknál ezt szerintem továbbra sem lehet elmondani, és ezerszer láttuk, hogy hiába van ott Messi, ez egy csapatsport. Hiába jobb mindenkinél tízszer, egy jobb csapat ellen valószínűleg ez kevés.
Nekem ez új, hogy őket legnagyobb esélyesnek tartják. Ez tényleg így van?Subinho írta: ↑2022.11.14. 06:40:00A világ és Európa bajnok kerethez képest valóban sokkal gyengébb ez a spanyol keret, főleg elől, de az már nem most volt. A lehetőségekhez képest jó kerettel mennek a spanyolok. Most nincsenek akkora nagy húzónevek (Istenem, az a középpálya, amikor Busi, Xavi, Iniesta játszottak és ott volt még Cesc, vagy Silva), de így is elmehetnek a legjobb 4-ig.