Andris írta: ↑2022.11.14. 14:44:09
Subinho írta: ↑2022.11.14. 06:40:00
A világ és Európa bajnok kerethez képest valóban sokkal gyengébb ez a spanyol keret, főleg elől, de az már nem most volt. A lehetőségekhez képest jó kerettel mennek a spanyolok. Most nincsenek akkora nagy húzónevek (Istenem, az a középpálya, amikor Busi, Xavi, Iniesta játszottak és ott volt még Cesc, vagy Silva), de így is elmehetnek a legjobb 4-ig.
A végső győzelemre legnagyobb esélyesnek tartott Argentína kerete mivel erősebb? Egy Meseivel kb.
Continuo meg szerencsétlen, elkezdte összeszedni magát, válogatottban is játszott, számítottak rá, erre utolsó bajnokin lesérül. Peches nagyon a gyerek, sajnálom.
Nekem ez új, hogy őket legnagyobb esélyesnek tartják. Ez tényleg így van?
Én azt gondoltam volna, hogy inkább a Brazilokat, Franciákat, ahol minden csapatrész igen erős. Argentínoknál ezt szerintem továbbra sem lehet elmondani, és ezerszer láttuk, hogy hiába van ott Messi, ez egy csapatsport. Hiába jobb mindenkinél tízszer, egy jobb csapat ellen valószínűleg ez kevés.
Én Portugáliát sem vetném el, pedig nem nagyon emlegetik őket. Nagyon erős keretük van, ők inkább Santoson csúszhatnak el, nem tudom képes-e a csapatban rejlő potenciált kihozni, főleg, ha CR-t erőltetik.
Legalábbis Argentína szintjét simán überelik, ha a játékosok minőségét nézzük.
Ráadásul, ha megvan a csoportelsőség, papíron nem lesz olyan erős a sorsolásuk, egyedül a spanyolok jelenthetnek nagyobb falatot.
Persze egy ilyen "egymeccses" tornán bármi lehet.
A spanyolok elől-hátul borzasztóan gyengék. Hátul ilyen Carvajal, Guillamon, Inigo Martinez, EG, Llorrente, Alba, Azpilicuetaa sorral nem sokra mennek. Egyedül Gayá valami minőség, ha egyáltalán ő játszik. Elől meg Morata, Borja Iglesias magáért beszél. Vagy várják a csodát Sarabiától meg Pinotól. Fati lehet az aki esetleg formába jöhet. Én nem sok esélyt adnék nekik.
Anglia számomra nagyon fekete ló. Nem csodálkoznék, ha a nyolcaddöntőben kizúgnának, de azon sem ha az előddöntőben/döntőben ott lennének.
Én egy Brazília-Franciaország-Németország-Portugália kvartettet jósolnék, ami az esélyeket illeti.
Kicsit más.
A Bayern után mi adtuk a legtöbb játékost a VB-re, számszerűen 16-ot. (a bajorok 17-et) 2-3 játékos persze nem egy válogatott minőség, de sajnos sokakban ott lehet 5-6 meccs.