Sokat köszönhet neki is a klub, egy igazi culé, aki a szívén viseli a klubot és a katalán öntudatot.
Én sajnálom őt, mert még így leharcoltan, bekötött szemmel is jobbnak találom, mint EG.
Dícsérendő, hogy tartva a szavát, amikor már nem lesz hasznára a klubnak, visszavonul. Elmehetne bohóckodni még az USA-ba, vagy Katarba, kérője biztosan lenne. Valamitn az is egy óriási gesztus a részéről, hogy ennyi pénzről lemond.
Én nem értek egyet veled veb, hatalmas üzleti érzéke van a palinak, én szívesen látnám őt később elnöknek. Mondjatok egy elnököt a profi labdarúgásban, aki emberileg bárkinek példakép lehetne.

Az biztos, hogy mindent megtenne a klubért.
Akár szimpatikus, akár nem, ott van a klub legnagyobb legendái között. Az új éra Aranycsapatának oszlopos és kihagyhatatlan tagja volt. Csúnyán fogott rajta az idő, lehet későn is vette észre, de legalább önként belátta és még kvázi méltósággal távozik, már amennyire ennyi BL zakó után lehet még méltóságról beszélgetni.
Sok sikert neki a továbbiaknak, kösz mindent Geri!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!