Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ez totál egyértelmű, de Ronaldo nem így gondolkodik. Szerintem még akar valamit egyéni szinten alkotni, még pár gólt lőni a BL-ben, meg ilyesmi.
Mondjuk ők ezt nagyon okosan csinálják. Nincs olyan hogy 100 milliót fizetnek egy tiniért. Kezelhető 35-45 millió közötti áron vásárolnak egyet-egyet, nagyon fiatalon elhozzák. Beleverik a te vagy a Real Madrid mentalitást és 20 éves korára egy full harapós öntudattal bíró játékost nevelnek.
Endrick más szint mint a fentiek, mind eredményessségben mind tudásban. És Giovanni vagy Riquelme sem volt akkora tehetségnek kikiáltva. (bár utóbbi azért nem volt rossz playa, csak valamiért nálunk nem tudott kiteljesedni). Krkic azért a másik véglet. Legalábbis nem emlékszem, hogy a jövő legnagyobb csatárjaként beszéltek róla (legalábbis én nem így emlékszem), de vele pont fordítva történtek a dolgok. Itt elég korrekt teljesítményt hozott, más, kisebb csapatoknál főtt meg. Nála ugyanakkor fejben pattant meg valami.Troym írta: ↑2022.11.06. 15:52:56Ezek a brazil, argentín tinisztárok mindig lutri. Őis. Saviola is ilyen volt, Riquelme meg az új Maradona, vagy Geovanni.
17 éves kölyökért nem szabad ennyit fizetni. Tökéletes példa Krkic is, 17 évesen a Barcaban lőtt 12 gólt, nem a brazil sör ligában, és mégis szétesett a karrierje.
Akkor inkább vegyük meg a holland liga leggólerősebb 21 alatti játékosát, ő legalább látott már európai focit.
Ez a sác nem egy felhypolt újabb brazil csodagyerek, hanem nagyon komoly szint. Már 15 évesen úgy alázta a huszon-harmincéves korosztályt, hogy azt sem tudták merre vannak, minden korosztályos (U17,U19,U21) csapatban, tornákon toronymagasan gólkirály, MVP stb.davi10 írta: ↑2022.11.05. 12:28:06Minden héten valaki más nyomul rá komolyan. Rákerestem, hogy Endrick transfer, az első 5 találat szerint a Real, mi, Arsenal, MU és a PSG is nagyon komolyan ráment.
Kicsit unalmas sztori, és ha jól tudom még 2 év, mire elhozható a gyerek. Persze nekünk addigra aktuális lenne egy Lewy-utód, de most mégiscsak egy 16 éves brazil kölyökről beszélünk.
Hány ilyen srác volt aki 16 évesen ki lett kiáltva óriási ígéretnek aztán 20 éves korára már el is tűnt... Braziloknál meg főleg.
Minden héten valaki más nyomul rá komolyan. Rákerestem, hogy Endrick transfer, az első 5 találat szerint a Real, mi, Arsenal, MU és a PSG is nagyon komolyan ráment.
Viszont képtelenek megtartani ezeket a játékosokat és az értük kapott vagyonokból sem képesek egy ütőképes csapatot összerakni, gyakorlatilag középszerekkel vannak tele.bence0330 írta: ↑2022.11.03. 10:55:04
Ja, én sem irigylem tőlük, cserében sosem lesznek nagy csapat. Oké most mi sem vagyunk, de mi legalább hullámokban voltunk/leszünk. A Salzburgra is lehetne irigykedni, ami most már kb szabályosan a Dortmund előtti állomása az ígéretes játékosoknak, de nekik is ilyen negyeddöntő környéke lesz a felső plafon. Persze tényleg olyan zseniálisak a tehetségek felfedezésében, hogy kb már amikor szerződtetnek előre egy 19 évest, már le kell csapni rá, még mielőtt kettőt rúgott volna a labdába. A két nigériai srác sem sokáig lesz ott, még ha nem is olyan nagyon fiatalok már, de gondolom jövőre legalább az egyik megy Dortmundba aztán topcsapat, a Dortmund meg majd kereshet megint új feljövőben lévő támadót, és ez az élet körforgása. Ettől persze még gazdálkodhatnánk sokkal jobban, és ha kifut Bartó hülyeségeinek minden maradványa, akkor talán ez majd ki is alakul kicsit, de nem dobhatjuk piacra 80-100 misikért a tehetségeinket, az tuti.
Ja, én sem irigylem tőlük, cserében sosem lesznek nagy csapat. Oké most mi sem vagyunk, de mi legalább hullámokban voltunk/leszünk. A Salzburgra is lehetne irigykedni, ami most már kb szabályosan a Dortmund előtti állomása az ígéretes játékosoknak, de nekik is ilyen negyeddöntő környéke lesz a felső plafon. Persze tényleg olyan zseniálisak a tehetségek felfedezésében, hogy kb már amikor szerződtetnek előre egy 19 évest, már le kell csapni rá, még mielőtt kettőt rúgott volna a labdába. A két nigériai srác sem sokáig lesz ott, még ha nem is olyan nagyon fiatalok már, de gondolom jövőre legalább az egyik megy Dortmundba aztán topcsapat, a Dortmund meg majd kereshet megint új feljövőben lévő támadót, és ez az élet körforgása. Ettől persze még gazdálkodhatnánk sokkal jobban, és ha kifut Bartó hülyeségeinek minden maradványa, akkor talán ez majd ki is alakul kicsit, de nem dobhatjuk piacra 80-100 misikért a tehetségeinket, az tuti.
Ráadásul az ilyen nem eredmény-nyomott csapatokban elég jól tud dolgozni. Az Aston Villa már egy sima EL helynek örülne mint majom a farkának, ha a következő 5 évben éri el az sem gáz.davi10 írta: ↑2022.10.26. 16:16:35Ahol gondolom kereshet vagy 2x annyit. Több pénz, kevesebb elvárás, nekem ez jó üzletnek hangzikvisca el barca írta: ↑2022.10.26. 14:52:18Hulye ez az emery. Villarreal siman kupaindulo csapat, erre elmegy egy noname alsohazi angol klubhoz.
Ahol gondolom kereshet vagy 2x annyit. Több pénz, kevesebb elvárás, nekem ez jó üzletnek hangzikvisca el barca írta: ↑2022.10.26. 14:52:18Hulye ez az emery. Villarreal siman kupaindulo csapat, erre elmegy egy noname alsohazi angol klubhoz.
Hulye ez az emery. Villarreal siman kupaindulo csapat, erre elmegy egy noname alsohazi angol klubhoz.
Az elsővel nem értek egyet. A másodiknak meg pénze nincs elég szerencsétekre,illetve van 13 fontosabb poszt,ahova ember mehet.
Tízszer nagyobb primadonna mint Ronaldo, csak teknősünk még igazán nem tett le az asztalra semmit, azonkívül hogy nyert egy VB-t a buszozós, nézhetetlen antifocit játszó, klasszisokat felvonultató Francia válogatottal.(Amit Dembele és Giroud is elmondhat magáról)Magnus írta: ↑2022.10.11. 18:24:23remek játékos, top kvalitásokkal rendelkezik.
DE őszintén remélem hogy Laporta nem akarja eladni a trófeákat is a múzeumból hogy elhozza. Folyamatosan bűzölög körülötte a [auto_cenzúra], gerinctelen és jellemtelen sunyi alak, ide ilyen ember nem kell, nálam leírta magát a viselkedésével. A játéktudását nem vitatom, az nagyon kellene, hogy valaki nem csak gyors és technikás, képes ésszel megbontani a védelmet, csakhogy az említett okok miatt nem szívesen látnám.
Sajnos Laportát “ismerve” ha lesz egy apró lehetősége is rá fog repülni.