davi10 írta: ↑2022.11.01. 23:11:41
Aki nekem viszont nagy csalódás az Fati. Nem csak a teljesítménye, nekem egyre unszimpatikusabb az egész viselkedése, mindent egyedül akar megoldani, a végtelenségig cipeli a labdát, meg az egész srácnak ilyen sértődött kisgyerek beütése lett. Nem tudom, hogy ki fog-e jönni ebből, még mindig fiatal, de ez kevés. Márpedig ha Memphis felépül, akkor méginkább versenyezni kell majd a kezdőért.
Dettó. Szerintem ő más játékosainkkal ellentétben úgy bírkózik meg a rosszabb periódussal/önbizalomhiánnyal(?), hogy az egója felülkerekedik, és mindenáron be akarja bizonyítani, hogy márpedig neki még megy. Régen is önző volt szerintem, csak mivel kb minden lövése gól lett, ez rendben is volt, és akkor még nem önzőnek, hanem vagánynak hívtuk. Meg akkor ő volt a megváltó. Most meg örül, ha kezdő lehet. Szerencsére nem olyan stresszes a csapatnak a dolog, nem létkérdés már számunkra, még ha ez a nagy egó és vagányság formában párosulva jól is jönne egy éles meccsen, minikor betojva passzolgatunk épp. Jó lenne egy csúcs Fati, de túléljük nélküle. A mostani játékánál Depay szerintem jobb.
De legalább elkezdett védekezni. Félti a lábát, de a melóból azért jobban kiveszi a részét, még ha nem is olyan elvetemülten, mint pl. Raphinha.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy