Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Hálás köszönet!bence0330 írta: ↑2022.11.01. 19:58:08https://reddit5.soccerstreams.net/
1-2 perccel a kezdés előtt itt nézelődj majd.![]()

Csak eljut egyszer odáig is Xavi, hogy hátrébb próbálja ki Kessie-t?!?bence0330 írta: ↑2022.11.01. 10:44:27Reális lenne, bár szerintem 4-3-3 lesz és Kessié nyolcasban fog szerencsétlenkedni. Neki amúgy nagyon feküdne az általad vázolt felállás végre, lubickolhatna egy ilyen kétszűrős rendszerben, főleg, ahol DJ járkálna inkább fel. Ő ebben volt jó. Mindenképp Torresnek kéne centerben lennie szerintem, sokkal jobb oda a mozgása, főleg, hogy Fati azért félti is magát.
Reális lenne, bár szerintem 4-3-3 lesz és Kessié nyolcasban fog szerencsétlenkedni. Neki amúgy nagyon feküdne az általad vázolt felállás végre, lubickolhatna egy ilyen kétszűrős rendszerben, főleg, ahol DJ járkálna inkább fel. Ő ebben volt jó. Mindenképp Torresnek kéne centerben lennie szerintem, sokkal jobb oda a mozgása, főleg, hogy Fati azért félti is magát.
4.2.3.1 + Pena védbence0330 írta: ↑2022.11.01. 09:01:28Na akkor legalább játszunk egyet Lewy nélkül, nem árt a felelősségvállalásunknak és csapatszintű támadójátékunknak talán néha ilyen, nem lenne jó ha Messi után megint belesüppednénk egy ilyen "passzoljunk neki és majd megoldja" állapotba. Remélem a hátfájása tényleg csak apró kellemetlenség.
Így egy fokkal jobban érdekel a meccs. Busi sem játszik eltiltás miatt (az öregnek vélhetően pont a múltkori alázás volt az utolsó meccse a BL-ben...), kiváncsi vagyok hogy DJ kezd ott szoktatás címszóval, vagy Kessié/Sanz féle próbát tart majd.
Torre és Pena is kezdhet/játszhat jelentősebb mennyiséget, rájuk is fér, utóbbi dörzsölhette nyáron a markát, csak TS közben egy tizes skálán ugrott vagy hatot felfelé, így eléggé megszívta.Torrét meg nagyon két szék közé ültettük azzal, hogy sem a B-ben, sem itt nem játszik soha, mert mindig fent ül a padon, ez nála nyilván tarthatatlan állapot ebben a korban.

(Azt gondolom, hogy) Az első számú vezető cseréje megindította a tisztulási folyamatot, azonban az öröksége még mindig visszahúzó erőként hat: felsrófolt fizetések, megtoldott időtartamok, rossz igazolások...Peter írta: ↑2022.10.28. 16:39:29Szomorú, de valóban néhányan nagyon régóta nyomtuk ezt a témát komoly ellenszélben itt is a fórumon.
Sajnos teljesen beigazolódott minden, amit racionális szurkolóként még a napnál is világosabban előre látni lehetett.
Egyébként tankönyvbe illő a folyamat és pontról pontra, lépésről lépésre levezethető.
Párizsi 4-0 - főleg a fordítás miatt - csak botlásnak tűnt elsőre, de a Torinói 3-0 már jelezte a "haladási irányt".
Aztán érdekes a folyamatban, hogy minden egyes következő évben kaptunk az élettől egy komoly figyelmeztetést - Róma, Liverpool ....stb -, de véletlenül sem úgy változtattunk, ahogy szakmailag kellett volna.
A liga zavarosában lehetett halászgatni így is, de a BL az nagyon komolyan büntetett.
Hatalmas árat fizettünk ezért úgy, hogy még ma sem látjuk a teljes megújulás mikéntjét.
Érdekes lesz figyelni a klub lépéseit.
Szomorú, de valóban néhányan nagyon régóta nyomtuk ezt a témát komoly ellenszélben itt is a fórumon.
A BL azért más kévéház, az ellenfelek is jobbak, mint a spanyol töltelékcsapatok. Azt viszont én is úgy látom, hogy BL rangadókon rendre magunk alatt teljesítünk, a csapat nem tudta kiheverni az előző évek kudarcait, ott a fejekben és lehúzza a teljesítményt. Ez nem új dolog, de Xavival sem sikerült kilépni az Európa lúzerei szerepkörből. Talán senkivel sem sikerülne.bence0330 írta: ↑2022.10.27. 19:53:49
Az is érdekelne, hogy ha csak a bajnokik szintjét hozzuk játékban és helyzetkihasználásban, a bl-ben, akkor nem megyünk-e simán tovább másodikként, sőt, akár még elsőként is. A jobb csapatok miatt játszottunk csak rosszabbul, vagy egyszerűen a BL hallatán estünk vissza már szintekkel pár meccsen?
A bajnokságban elég jól állunk, és ha nagyon megnézzük egyedül Lewy az aki játszik rendszeresen a nyári igazolások közül. A többiek nagyrészt sérültek Kunde, vagy nem is játszanak Kessié. Szóval annyira nem változott meg a tavalyi csapat, és elkezdünk 3-4 gólokkal nyerni, szóval a bajnokságban még jelenleg rendben vagyunk. A Real nem lenne ilyen erős akkor vezetnénk is. (a Lipcse pl simán verhette volna őket, de mind a két csapat elfáradt, majd az egyik csapat még kapott is egy adható tizenegyest, mert ugye odatette a védő a lábát teljesen felesegesen.)NovaProspekt írta: ↑2022.10.27. 16:31:12mézeshetek.Subinho írta: ↑2022.10.27. 12:31:59A probléma az, hogy novemberben idejött Xavi a NULLA Koeman helyett, akivel nézhetetlen focit toltunk, aztán pár hónap alatt összekapta a csapatot, február-márciusban baromi jó meccseket játszottunk a ligában és az EL-ben is! Atma, Napoli, Galata, Sevilla, Classico, csak így hirtelen néhány. Aztán történt valami - akkor azt mondta mindenki az a bizonyos hazai pályán EL kiesés és a 40 ezer "vendég" szurkoló a hazai bérletes helyeken - nem tudom, de utána látványos visszaesés jött.minden edzőnél ez van, megkapja a csapatot, és pár hétig királyság van. Amíg be akarnak vágódni a játékosok, újdonság varázsa, mittomén. Utána ez az időszak elmúlik, és ami utána megmarad, az a valós teljesítmény.
A tegnapi meccs megint az első gól fontosságáról szólt...Saviola írta: ↑2022.10.27. 09:59:32kicsit tisztább fejjel:
egyszerűen már képtelen vagyok pozitívumokat, vagy bármi reménykeltőt találni ebben az egész csapatban
nekem senki nem fogja tudni eladni, hogy 84 ezer szurkoló előtt az a játék és hozzáállás, amit tegnap letettek hazai pályán a gyepre, elfogadható
hogy egyiket se motiválja az, hogy ezek a germán retkek xedszerre is a pofánkba röhögnek és 40%-on taknyosra szptnak a saját stadionunkban, én ezt nem tudom elfogadni
jött szembe 3 csapat, aki nem ugatja a futballt és rögtön beáraztak minket úgy, hogy villanásokon kívül semmit nem tudtunk nyújtani, totálisan reális a BL kiesés, meg a második helyünk is a ligában
egyszerűen nem látok semmi koncepciót az egész csapatban
vezér egyáltalán nincs a pályán, évek óta, a bohóckapitányok sosem voltak vezérek, tegnap buszkecc nyakára húztam volna legszívesebben a szalagot
komolyan nem tudom, mi tudná kirántani ezt a csapatot ebből az évek óta tartó, mélységben fulladozásból, de ez a szezon is egy szégyen és erre a tegnapi meccs feltette a koronát
btw Balde üde színfolt volt tegnap, Bellerín meg az x. példája, hogy miért nem jó más csapatok kukáiban turkálni
minden esete sempre Barca! <3